Hyppää sisältöön
venymäliuska

Venymäliuskat

Venymäliuskoilla voidaan mitata venymää kappaleesta tai välillisesti eri fysikaalisia suureita, kuten voimaa, painetta, momenttia jne. Kyowan uudella KFGS-sarjan venymäliuskavalikoimalla saavutetaan markkinoiden paras laatu, suorituskyky ja käytettävyys.

Kilpailijoihin verrattuna KFGS-sarjan parannettuja ominaisuuksia ovat etenkin pitkän aikavälin luotettavuus, mittauskertojen toistettavuus ja kestävyys. KFGS-sarjan venymäliuskat ovat helppokäyttöisiä. Asennusta helpottavat valmiit johdotukset ja läpinäkyvä kuori asennusmerkinnöillä varustettuna. Pakkauksessa jokainen anturi on pakattu erikseen.

Tutustu KFGS-sarjan venymäliuskoihin ja lataa katalogi täältä »

Venymäliuskat korkeisiin lämpötiloihin

Kyowa on markkinajohtaja korkeiden lämpötilojen venymäliuskoissa, joilla saavutetaan mittaukset jopa +950 °C lämpötilassa. Hitsattavat kapseloidut venymäliuskat ovat rakenteeltaan täysin ilmatiiviitä. Veden- ja korroosionkestävinä niitä voidaan käyttää myös vedenalaisissa mittauksissa ja korkean paineen alaisena.

Voit ladata korkean lämpötilan venymäliuskojen katalogin täältä »

venymäliuska ja voimanmittaus

 

Kyowa Electronic Instruments Co. Ltd. valmisti ensimmäiset kaupalliset venymäliuskat vuonna 1947, joten venymäliuska on anturina saavuttanut kypsän iän.

Nykyään liuskamallisto käsittää yli kolmekymmentä mallisarjaa eri mittaussovelluksiin metalleille, komposiittimateriaaleille, muoveille jne. myös matalissa tai erittäin korkeissa lämpötiloissa käytettäväksi. Venymäliuskamallit on saatavana lämpötilakompensoituna useille eri materiaaleille, joten mittauksen aikaisesta lämpötilanmuutoksesta aiheutuva näennäisvenymä ei näy virheenä mittaustuloksessa.

Helppoasenteiset mallit ja valmiit johdotukset

Useimmat käyttäjät valitsevat nykyään helppoasenteiset valmiilla mittausjohtimilla varustetut KFGS-sarjan venymäliuskamallit. Asennuksen kannalta helpoimmat ovat valmiiksi kosteussuojatut ja johdotetut KFWB-mallit, joita voi sellaisenaan käyttää vaikka vedenalaisissa mittauksissa.

Kyowan etuna moneen muuhun toimijaan on valmiit johdotukset. Valmiiksi johdotettuja liuskamalleja on saatavana useilla johdonpituuksilla 2- tai 3-johtoisena. Kolmejohdinkytkennällä voidaan eliminoida mittajohdoista aiheutuvat virheet ympäristölämpötilan muuttuessa.

Venymäliuskojen asennuksessa tarvittavat liimat, liuskojen kosteussuojaukseen käytettävät aineet, mittajohdot ja muut tarvikkeet toimitetaan liuskojen mukana sovelluksen vaatimusten mukaisesti.

Katso myös: VIDEO: Monipuoliset venymäliuskat tutuiksi

Nopeat toimitukset

Valmiiksi johdotettuja on saatavilla suoraan omasta varastostamme Muuramesta useilla eri johdonpituuksilla!

Haluatko lisätietoja?

Soita meille puh. 020 730 6070!
Voit myös ottaa yhteyttä kätevästi tämän lomakkeen avulla:

 

    sales@kvalitest.com