Hyppää sisältöön
Agate kiihtyvyysanturi kalibraattori

Kiihtyvyysanturien kalibrointi

Tarjoamme NIST-jäljitettävää kiihtyvyysantureiden kalibrointipalvelua asiakkaan tiloissa tai Test Centerissämme Muuramessa.

Kalibroimme yksi- ja kolmeakseliset kiihtyvyysanturit ammattitaidolla valmistajasta riippumatta. Kalibrointi toteutetaan anturin valmistajan määritysten mukaisesti.

Agate Technologyn kannettavat anturikalibraattorit ovat ainoita, joilla voidaan kalibroida kaikki markkinoilla olevat kiihtyvyysanturit.

Kalibroitavissa ovat IEPE- ja charge- sekä MEMS-pohjaiset VC- ja PR-kiihtyvyysanturit. Myös 4-20 mA ja pyörrevirta-anturien kalibroinnit onnistuvat.

Anturi voidaan kalibroida myös asiakkaan valitsemilla referenssitaajuuksilla kalibrointilaitteemme taajuusalueella 7Hz…10kHz.

Helppoa ja laadukasta kalibrointipalvelua

Asiakkaana sinun tulee vastata ainoastaan antureiden lähettämisestä meille. Palautamme anturit tarkastettuina kalibrointitodistuksen kera. Tarvittaessa suoritamme kalibroinnit myös asiakkaan tiloissa.

Kiihtyvyysanturien kalibroinneissa käytämmä edustamamme Agata Technologyn kalibraattoreita, lisätietoa Agaten kalibraattoreista täällä >


Haluatko lisätietoja?

Soita meille puh. 020 730 6070 tai ota yhteyttä kätevästi tämän lomakkeen avulla!

 

[contact-form-7 404 "Not Found"]

 

 

sales@kvalitest.com