kvalitest

Kvalitest

Tarjoamme testilaitteita, mittalaitteita, antureita, kalibrointipalveluita ja testauspalveluita suomalaisen tutkimuksen ja laadunvarmistuksen tarpeisiin.

Kvalitest on teknologiatoimittaja, joka tarjoaa korkean suorituskyvyn testaus- ja mittauslaitteita ja -ratkaisuja pohjoismaisen tutkimuksen, teollisen tuotannon ja huoltoliiketoiminnan tarpeisiin. Olemme dynaaminen ja motivoitunut partneri, joka keskittyy luomaan arvoa asiakkaillemme ja maailman johtaville toimittajakumppaneillemme.

Kokenut mittaus- ja testauslaiteasiantuntija

Kvalitestilla on toimistot sekä Suomessa että Ruotsissa, ja meitä on yhteensä yhdeksän työntekijää mittaus- ja testauslaitteiden parissa. Kaikilla kentällä työskentelevillä on kovatasoinen tuote- ja sovellusosaaminen, ja yhdessä meillä on yli 100 vuoden kokemus sekä testaus- ja mittaustuotteiden sekä -järjestelmien markkinoinnista, myynnistä ja käytöstä.

Kvalitestilla on myös tytäryhtiö Kvalitest Services, joka tarjoaa asennus-, kenttähuolto- ja kalibrointipalveluita toimittamiimme järjestelmiin.

Me Kvalitestissa pyrimme aina pitkäaikaisiin suhteisiin asiakkaiden ja toimittajien kanssa. Olemme onnistuneet työssämme, kun voimme auttaa sidosryhmiämme parantamaan laatua, suorituskykyä ja kannattavuutta. #tuningyourquality

Pekka Jolanki

Ystävällisin terveisin,
Pekka Jolanki
toimitusjohtaja, Kvalitest Industrial Oy
+358 (0)40 552 9800
pekka.jolanki(a)kvalitest.com

Kvalitest 17025

Kvalitest luottoluokitus korkein AAA kvalitest luottoluokitus