Hyppää sisältöön
kvalitest

Kvalitest

Kvalitest Industrial Oy on materiaali- ja tuotetestauksen asiantuntija! Tarjoamme testi- ja mittalaitteiden sekä anturien lisäksi kattavasti myös kalibrointi-, huolto- ja testauspalveluita.

Kvalitest Industrial Oy on teknologiatoimittaja, joka tarjoaa korkean suorituskyvyn testaus- ja mittauslaitteita ja -ratkaisuja pohjoismaisen tutkimuksen, teollisuuden tuotekehityksen ja laadunvarmistuksen tarpeisiin. Olemme dynaaminen ja motivoitunut partneri, joka keskittyy luomaan arvoa asiakkaillemme ja maailman johtaville toimittajakumppaneillemme.

Kokenut mittaus- ja testauslaiteasiantuntija

Kvalitestilla on toimistot sekä Suomessa että Ruotsissa, ja meitä on yhteensä yhdeksän työntekijää mittaus- ja testauslaitteiden parissa. Kaikilla kentällä työskentelevillä on kovatasoinen tuote- ja sovellusosaaminen, ja yhdessä meillä on yli 100 vuoden kokemus sekä testaus- ja mittaustuotteiden sekä -järjestelmien markkinoinnista, myynnistä ja käytöstä. Tarjoamme myös asennus-, kenttähuolto- ja kalibrointipalveluita toimittamiimme järjestelmiin.

Me Kvalitestissa pyrimme aina pitkäaikaisiin suhteisiin asiakkaiden ja toimittajien kanssa. Olemme onnistuneet työssämme, kun voimme auttaa sidosryhmiämme parantamaan laatua, suorituskykyä ja kannattavuutta. #tuningyourquality

Pekka Jolanki

Ystävällisin terveisin,
Pekka Jolanki
toimitusjohtaja, Kvalitest Industrial Oy
+358 (0)40 552 9800
pekka.jolanki(a)kvalitest.com

Kvalitest ISO 9001 ISO 14001
Kvalitest 17025
Kvalitest luottoluokitus
Kvalitest luottoluokitus
sales@kvalitest.com