Hyppää sisältöön
venymäliuska

VIDEO: Monipuoliset venymäliuskat tutuiksi

Venymäliuska on anturi, jolla voidaan mitata venymää kappaleesta tai välillisesti eri fysikaalisia suureita, kuten voimaa, painetta, momenttia jne. Venymäliuskojen avulla voidaan havaita rakenteessa tapahtuvat pienet venymät tai supistumiset. Monipuolisuutensa ansiosta niitä voidaan käyttää kätevästi erityyppisissä ja -muotoisissa materiaaleissa ja rakenteissa. Katso lisää videolta:

Kyowa Electronic Instruments Co. Ltd. on valmistanut ensimmäiset kaupalliset venymäliuskat vuonna 1947; venymäliuska on anturina saavuttanut kypsän iän.

Nykyään liuskamallisto käsittää kymmenittäin mallisarjoja eri mittaussovelluksiin metalleille, komposiittimateriaaleille, muoveille jne. Niitä voidaan käyttää sekä matalissa tai erittäin korkeissa lämpötiloissa. Venymäliuskamallit on saatavina lämpötilakompensoituna useille eri materiaaleille, joten mittauksen aikaisesta lämpötilanmuutoksesta aiheutuva näennäisvenymä ei näyttäydy virheenä mittaustuloksessa.

Suosituimmat liuskamallit suoraan varastostamme

Suosituimipia venymäliuskoja ovat helppoasenteiset valmiilla mittausjohtimilla varustetut KFGS-sarjan venymäliuskat.

Meillä on laaja valikoima näitä venymäliuskoja, joita voimme toimittaa nopeasti suoraan Muuramen varastostamme. Niillä on markkinoiden paras laatu, suorituskyky ja käytettävyys. KFGS-sarjan venymäliuskat ovat helppokäyttöisiä; asennusta helpottavat valmiit johdotukset ja läpinäkyvä kuori asennusmerkinnöillä varustettuna. Pakkauksessa jokainen anturi on pakattu erikseen.

Venymäliuskat vaativiin mittauksiin

Asennusten kannalta helpoimpia ovat valmiiksi kosteussuojatut ja johdotetut KFW-mallit, joita voi sellaisenaan käyttää vaikka vedenalaisissa mittauksissa.

Valmiiksi johdotettuja liuskamalleja löytyy useilla johdonpituuksilla 2- tai 3-johtoisena. Kolmejohdinkytkennällä voidaan eliminoida mittajohdoista aiheutuvat virheet ympäristölämpötilan muuttuessa.

Venymäliuskojen asennuksessa tarvittavat liimat, mittajohdot, liuskojen kosteussuojaukseen käytettävät aineet plus muut tarvikkeet toimitetaan liuskojen mukana sovelluksen vaatimusten mukaisesti.

Täältä voit ladata KFGS-sarjan venymäliuskaluettelon (pdf) »

Täällä lisää Kyowan venymäliuskoista »


Haluatko lisätietoa venymäliuskoista?

Ota yhteyttä!

Soita meille puh. 020 730 6070 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen sales(at)kvalitest.com tai lähetä lomake:

 

    sales@kvalitest.com