Hyppää sisältöön

Uusi sarja dynaamisia laseretäisyysantureita tarkkaan etäisyyden, sijainnin tai paksuuden mittaamiseen

Kvalitest tarjoaa uuden sarjan pienikokoisia teollisuuslaseretäisyysantureita nopeaan ja tarkkaan kosketuksettoman etäisyyden, sijainnin tai paksuuden mittaamiseen.

Laseretäisyysantureita on saatavana mittausetäisyyksillä 0-pisteestä 15 mm-1300 mm ja mittausalueilla 2 mm – 2500 mm. Anturien lineaarisuus on 0,05 %, resoluutio 0,01 % mittausalueelta ja mittausnopeus on 70 kHz saakka.

Laseretäisyysantureissa on PC-ohjelmisto anturiparametrien asettamiseksi ja mittaustietojen siirtämiseksi RS232/RS485-liitäntöjen kautta. Mittaustiedot voidaan välittää myös laserskannereista Ethernet- tai CAN-liitännän kautta ja analogisena virta-/jännitesignaalina, joka vastaa mitattua arvoa.

Laserskanneri on saatavana punaisella (660 nm) tai sinisellä (405 nm tai 450 nm) laserilla. Punaista laseria käytetään useimmissa normaaleissa mittaussovelluksissa ja sinistä laseria suositellaan läpinäkyville ja orgaanisille pinnoille sekä punaisille metalleille. Laserskanneri voidaan varustaa sisäänrakennetulla lämmittimellä, jolloin sitä voidaan käyttää alhaisissa lämpötiloissa aina -30°С asti ja ilma- tai vesijäähdytyksellä kuumissa lämpötiloissa +120°С asti.

Laserskanneri on erittäin vankka, ja se on mm. IP67-suojattu, kestää jopa 20 g:n tärinää taajuusalueella 10–1000 Hz ja 30 g:n iskuja 6 ms:n pulssipituudella.

Löydät lisätietoja uusista teollisuuslaserantureistamme täältä (pdf-tiedosto).

Haluatko lisätietoa laserantureista?

Ota yhteyttä!

Soita meille puh. 020 730 6070!
Voit myös ottaa yhteyttä kätevästi tämän lomakkeen avulla:

    sales@kvalitest.com