Hyppää sisältöön
pudotustestaus

Tiesithän, että tarjoamme myös testauspalveluita?

Onko teillä testaustarpeita, mutta omaa testilaitetta ei ole? Kenties omaa testauskapasiteettia ei ole tarpeeksi, eikä uuden testilaitteen ostaminen ole ajankohtaista? Ole yhteydessä meihin – autamme mielellämme!

Alta löydät lisätietoja eri testaus- ja mittausmenetelmistä, joita voimme tarjota teille.

SÄÄOLOSUHDETESTAUS

Varmista Test Centerissämme tuotteesi kestävyys eri sääolosuhteissa!

Säätestikaapeillamme on mahdollista simuloida nopeita, huomattavia lämpötilan ja kosteuden muutoksia etelän kuumasta ja kosteasta pohjoisen kylmään. Näin voidaan jo tuotekehitysvaiheessa nopeutetusti testata tuotteenne kestävyys ja toimivuus erilaisissa ääriolosuhteissa.

Erikokoiset ACS:n säätestikaappimme säädettävät lämpötila-alueet ovat -75°C ..+180°C ja kosteusalueet 10% .. 98% r.h.

Kysy myös yhdistettyä sää-/tärinätestausta!

olosuhdetestaus ja sääolosuhdetestaus

TÄRINÄTESTAUS

Tärinätestauksella varmistat laitteesi rakenteen mekaanisen kestävyyden ja toimintakyvyn tärinää, ravistusta ja iskuja vastaan jo tuotekehitysvaiheessa.

Tarjoamme tärinätestauspalveluita asiakkaillemme edustamamme Sentek Dynamic -täristimellä. Tekniset tiedot:

  • Maksimivoima, Sine/Random: 9,8 kN, Shock: 19,6 kN
  • Taajuusalue: 5-3400 Hz
  • Liikematka: 51 mm
  • Nopeus:2 m/s
  • Kiihtyvyys, Sine: 100 g
  • Testattavan tuotteen maksimipaino: 200 kg

Täristin on siis tärinätestauksessa se suorittava laite, kun taas täristinohjain ja ohjelmistot ovat tärinätestejä mahdollistavat tekijät. Kysy lisätietoja tärinätesteistämme!

tärinätestaus

PUDOTUSTESTAUS

Pudotustestauksella voidaan toistettavasti testata, miten laite tai tuote kestää pudotuksen pudotustesterin alustalle eri pudotuskorkeuksista ja -kulmista. Pudotustestauksella voidaan myös testata ja varmistaa kuljetuspakettien kestävyys ja suojaavuus niin kuljetuksen kuin varastoinninkin aikana.

Pystymme tekemään ISTA-vaatimusten mukaisia testauksia, eli yleisintä menetelmää kuljetuspakettien testaamiseen. ISTA on myös kuljetusliikkeiden hyväksymä testimenetelmä.

Pudotustesterimme pudotuskorkeus on 0,3-2,0 m. Testattavan tuotteen paino voi enintään olla 85 kg ja koko 0,8 x 0,8 x 0,8 m.

Tarjoamme lisäksi pudotustestaamiseen liittyviä lisäpalveluita, kuten mm. suurnopeuskuvantamisesta ja dynaamisia mittauksia/analyysejä.

pudotustestaus

AINEENKOESTUS

Tuotteet altistuvat elinkaarensa aikana myös staattisille voimille. Tuotteeseen tai sen osaan kohdistuu erisuuntaisia voimia vedon, taivutuksen, puristuksen tai esimerkiksi leikkautumisen muodossa.

Aineenkoestuskoneemme tarjoavat monipuolisesti mahdollisuuksia materiaalien ja laitteiden testaamiseen!

Testausympäristössämme on kaksi aineenkoestuskonetta (1kN & 5kN), joilla voidaan vetää, puristaa/painaa ja taivuttaa materiaalista tehtyjä koesauvoja, tuotteen osaa tai rakennetta.

Testereillä tehdään pääasiallisesti staattista kuormitusta, mutta myös dynaaminen testaus on mahdollista, kuten esim. laitteen painikkeiden tai liittimien rasitustestaukset.

aineenkoestus

Kerro meille testaustarpeistanne! Voit ottaa kätevästi yhteyttä tämän lomakkeen avulla:

Error: Contact form not found.

 

 

sales@kvalitest.com