Hyppää sisältöön
MFY-01 VUOTOTESTERI

Pakkausten vuototesteri on laadunvarmistajan unelmatyökalu

Vuototesteri soveltuu erinomaisesti mm. elintarvikepakkausten, erilaisten pullojen, lääkepakkausten, erilaisten medical-tuotteiden, päivittäiskemikaalitavaroiden, elektronisten komponenttien, paperitavaroiden ja muiden pakkausten vuotojen määrittämiseen. Vuototesteri on suunniteltu kuplaemissiomenetelmästandardi ASTM D3078:n mukaan. Laitetteen avulla voidaan myös saada tärkeää tietoa pakkauksen tiiveydestä pudotus- ja puristustestien jälkeen, kun arvioidaan näytteiden kestävyyttä ja suorituskykyä.

Vuototesterin etuina on mm. monipuoliset sovellukset, korkea tarkkuus ja helppokäyttöisyys. Sitä voidaan käyttää lasisten, muovisten, metallisten pullojen, putkien, tölkkien ja laatikoiden tiiveyden tutkimisen lisäksi kuitumateriaali-muovi -komposiittipussien ja -laatikoiden testaamiseen. Vuototesterin luotettavuuden ja suorituskyvyn varmistavat maailman tunnetuimpien toimittajien komponentit ja osat.

Näytteitä voidaan testata esiasetetussa tyhjiötilassa vakiopaineen automaattisen kompensoinnin avulla. Turvallisessa testiympäristössä testien suorittaminen on vaivatonta, ja laitteen ohjaaminen tapahtuu kätevästi LCD- ja PVC-käyttöpaneelin kautta.

Vuototesteri on standardien GB/T 15171 ja ASTM D3078 mukainen.

Video:

Elintarvikepakkauspussien testaus:

Lasipullojen tiiveystestaus:

Medical-pakkaukset

Tutustu tarkemmin vuototesterin teknisiin spekseihin, jotka löydät tästä datalehdestä (pdf)

Haluatko lisätietoja vuototesteristä? Ota yhteyttä!

Soita meille puh. 020 730 6070 tai lähetä lomake:

    sales@kvalitest.com