Hyppää sisältöön
pahvi

Onko teillä tarvetta varmistaa pakkauksenne tai pakkausmateriaalinne vaatimustenmukaisuus?

Tiedätkö, miten pakkauksesi tai pakkauksen materiaali täyttää sille asetetut vaatimukset? Hyvin usein testaamista koskevat vaatimukset perustuvat kansainvälisiin standardeihin, kuten ISTA- ja ASTM-standardit, sekä yritysten omiin teknisiin tietoihin toimintavarmuudesta. Myös mm. jakeluyhtiöiden ja internetin kauppapaikkojen vaatimukset kasvavat valtavalla vauhdilla. Onko teillä ajankohtaista varmistua näistä pakkauksiin kohdistuvista edellytyksistä?

Testaa ja varmistu

Kun laadusta ja turvallisuudesta ei haluta tinkiä, suorituskyky varmistetaan laboratoriossa. Testaaminen laboratorio-olosuhteissa todellisia pakkausten käsittelyolosuhteita simuloimalla on nopeaa ja huomattavasti edullisempaa kuin tiedon kerääminen vaikkapa kantapään kautta. Toistettavilla testeillä voidaan osoittaa pakkausten vaatimuksenmukaisuus.

Pakkaustestauksella voidaan löytää balanssi tuotteen turvallisen pakkaamisen ja kustannusten välillä, mikä voi olla huomattava kilpailutekijä. Alipakatessa lähetettävä tuote voi rikkoutua, ja toisaalta ylipakatessa sekä pakkaus- että lähetyskustannukset nousevat. Ylipakkaaminen ei ole myöskään varsinaisesti helli ympäristöä. Pakkaustestaus onkin iso ekoteko.

Testaaminen siis kannattaa aina! Me voimme auttaa:

Tarjoamme erittäin kilpailukykyiset, toimintavarmat laiteratkaisut pakkaus- ja kuljetustesteihinne, kuten mm.:

Pudotustestaus

Testaa ja varmista pudotustesterillä kuljetuspakettien kestävyys ja suojaavuus, tai miten tuotteesi kestää pudotuksen.

Puristustestaus

Tiedätkö, miten pakkauksesi kestää puristusvoimaa kuljetuksen ja varastoinnin aikana? Testaa se puristustesterillä!

Tärinätestaus

Testaa ja varmista tärinätesterillä jo tuotekehitysvaiheessa tuotteesi kestävyys tärinää, ravistusta ja iskuja vastaan.

Olosuhdetestaus

Olosuhdetestaa ja varmista sääsimuloinnilla tuotteesi suorituskyky, kun et halua tinkiä laadusta ja turvallisuudesta.

Kuljetussimulointi

Määritä pakkausten ja tuotteiden kykyä kestää iskuja ja tärinää, joita tyypillisesti kohdataan käsittelyn ja kuljetuksen aikana.

Katso tästä lyhyt video kuljetussimuloinnista:

Tutustu myös pakkaustestaus.fi-sivustoomme! Sieltä löytyy tietoa myös muovipakkausten ja -materiaalien testilaiteratkaisuista, joilla voit analysoida mm. hapen ja hiilidioksidin läpäisyn siirtonopeutta (permeaatio), pakkausmateriaalien ja -kalvojen paksuutta, testata pakkausten sisältämiä kaasuja, tarkastaa pakkausten vuotokohtia ja tiiveyttä, materiaalien venymistä, taipumista jne.

Yksi pohjoismaiden edistyksellisimmistä testilaboratorioista palveluksessasi!

Eikö laitehankinta ole juuri nyt ajankohtaista? Me Kvalitestilla tarjoamme testauspalveluita olosuhderasituksen ja mekaanisen rasituksen osalta. Erinomaisesti varusteltu, moderni Test Centerimme sijaitsee hyvien yhteyksien äärellä keskellä Suomea Muuramessa, Jyväskylän kupeessa.

Haluatko lisätietoa pakkaustestauksesta?

Ota yhteyttä!

Soita meille puh. 020 730 6070 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen sales(at)kvalitest.com
Voit myös ottaa yhteyttä kätevästi tämän lomakkeen avulla:

    sales@kvalitest.com