Hyppää sisältöön
sääkaappi huolto

Sääkaappien huolto

Me tarjoamme neljän (4) oman huoltomiehen voimin merkkiriippumatonta sääkaappien ja olosuhdehuoneiden huoltoa, kalibrointia ja teknistä tukea ympäri Suomea.

Koska suurin osa kaikkien sääkaappien vioista normaalisti liittyy sen ohjaustekniikkaan, huoltotiimimme ei ole keskittynyt pelkkästään kylmätekniikkaan, vaan osaamista löytyy laajasti myös ohjauselektroniikkan, tietotekniikkan ja ohjelmistoijen osa-alueilta.

Meillä on luonnollisesti myös kattavaa kylmäalan osaamista ja kokemusta, sekä tarvittavat Tukes:n pätevyydet.

Sääkaappien vika- ja ylläpitohuollot teemme kylmälaitteiston osalta F-kaasuasetuksen (EU) 517/2014, ympäristönsuojelulain 527/2014 sekä valtioneuvoston asetuksen 766/2016 ja SFS-EN 378-4 -kylmälaitestandardin mukaisesti.

Vuototarkastukset teemme EU:n asetuksen 517/2014 mukaisesti, normaalisti sääkaapin vuosihuollon ja/tai -kalibroinnin yhteydessä.

Me teemme sääkaappikalibrointimme DKD-R 5-7-kalibrointistandardin mukaisesti, lisää sääkaappien kalibroinneista täällä.

Kaikki sääkaappien huoltoon ja tukitoimintoihin osallistuvat henkilöt ovat Kvalitestin omaa henkilökuntaa, emmekä käytä ulkopuolisia kylmäalan huoltofirmoja. Tämä takaa sen, että tekninen osaamisemme kehityy jatkuvasti erityisesti sääkaappiemme ohjaustekniikan osalta, kun huoltohenkilökunnallamme on suora yhteys sääkaappivalmistajan tuotekehitykseen ja huoltoon.

Asiakkaidemme ei myöskään tarvitse olla huolissaan tietoturvastaan tai liikesalaisuuksistaan, kun tietää, minkä yrityksen huoltohenkilön kanssa toimii ja kuka vastaa mistä.

Olemme ISO 9001 ja ISO 14001 -sertifioitu yritys, joten laatujärjestelmämme on myös todistetusti kunnossa!

Kvalitest on ISO-sertifioitu


Haluatko huoltotarjouksen? Ota yhteyttä!
Soita meille puh. 020 730 6070 tai lähetä lomake:

    sales@kvalitest.com