Hyppää sisältöön
sääkaappi

Sääkaapit ja lämpökaapit

Suositut, suorituskykyiset ASC sääkaapit

Sääkaappi tai lämpökaappi etsinnässä? Tarjoamme teille olosuhteita simuloiviin testeihinne suositut ACS testikaapit kilpailukykyiseen hintaan.

ACS Discovery -sarjan sääkaapit ja lämpökaapit ovat suorituskykyisiä, vakaita ja käyttäjäystävällisiä testausjärjestelmiä, jotka tarjoavat tarkkuutta ja luotettavuutta olosuhteita simuloivissa testeissä.

Olosuhdetestikaappi

Voit tutustua Discovery-sarjaan tämän esitteen kautta »

Sääkaappi etädiagnostiikalla = huomattavia kustannussäästöjä

Discovery-sääkaappi pitää sisällään ainutlaatuisen etätuella varustetun ohjausjärjestelmän, joka alentaa kokonaiskustannuksia; jopa 70 % virhetiloista voidaan korjata ilman, että huoltomiestä tarvitaan vianselvitystä varten fyysisesti paikan päälle.

Testikaappi sisältää etädiagnostiikkajärjestelmän, jonka avulla huoltohenkilöt myös tietävät ennen saapumistaan, missä vika on. Tämä säästää sekä aikaa että rahaa.

Katso tästä sarja lyhyitä ja havainnollisia videoita ACS:n MyKratos-ohjausjärjestelmästä (sisäänrakennettu sääkaappiin) ja MyAngelista (etädiagnostiikka ja tukijärjestelmä) »

Olosuhdekaappi, jossa helppo ohjattavuus ja ekotehokas jäähdytystekniikka

Discovery-sääkaapissa on iso 10” kosketusnäyttö, jolla voidaan ohjata ja määritellä testiohjelmia ja profiileja helposti, sekä seurata nykyistä prosessia. Tämä voidaan tehdä myös PC:llä, tableilla ja/tai matkapuhelimella.

Discovery-sääkaapeissa on myös uusi jäähdytystekniikka, Smart Cooling Kit, joka tarjoaa jopa 20 % pienemmän energiankulutuksen ja jopa 50 % pienemmän melutason. Lue lisää Smart Cooling Kitistä täältä »

Discovery-sääkaapit on saatavilla eri optioilla, kuten esim. aurinkosimulointiin tarkoitetulla Solar-paketilla, ACU-sarjalla ulkoisen testitilan ilmastointia varten ja akkukotelolla paristojen testaukseen.

Olosuhdetestikaappi

Etsinnässä pieni olosuhdekaappi?

ACS tarjoaa myös pienempiä, Compact-sarjan sääkaappeja jopa 200 litraan asti. Sääkaapit ovat kompakteja, hiljaisia ja tehokkaita, ja ne soveltuvat pienemmille testattaville kohteille ja ovat optimaalisia vaihteoehtoja silloin, kun laboratorion lattiapinta on rajallinen. Voit tutustua Compact-sarjaan tämän esitteen kautta »

sääkaappi

Haluatko lisätietoja sääkaapeista?

Soita meille puh. 020 730 6070!
Voit myös ottaa yhteyttä kätevästi tämän lomakkeen avulla:

    sales@kvalitest.com