Hyppää sisältöön
Ametek aineenkoestuslaite

Oletko hankkimassa aineenkoestuskonetta? Lue ensin tämä, jotta vältyt kalliilta virheiltä.

5 asiaa, joka kannattaa ottaa huomioon aineenkoestuskonetta ostaessa

Aineenkoestuskone, materiaalitesteri, vetokone, materiaalintestauslaite… Aineenkoestuskoneella on monta nimeä. Sopivan testilaitteen löytäminen markkinoiden tarjonnasta voi olla melkoinen viidakko navigoida. Mihin sovellukseen aineenkoestuskoneen täytyy taipua? Mitä tällainen laite maksaa? Miten arvioit eri aineenkoestuskoneiden laatua? Ja miten varmistut, että voit käyttää laitetta sovelluksissasi sekä tänään että myös tulevaisuudessa?
Kun tulee valita oikea aineenkoestuskone, sinun kannattaa ottaa huomioon tämä ennen sen ostamista:

1. Laatu

Hyvälaatuinen aineenkoestuskone itsessään ei riitä, jos haluat varmistaa, että saat parhaan laitteen parhaaseen hintaan. Aineenkoestuskoneen ja testausohjelmiston laadun yhdistelmä on se, mistä sinun tulee olla tietoinen ostaessasi laitetta, jonka on suoritettava taatusti vakaita ja luotettavia testejä. Kun aineenkoestuskone suorittaa testin, testausohjelmisto laskee ja tallentaa testien tulokset. Se voi myös siirtää ja integroida tietosi omaan analyysiohjelmistoonne.

2. Joustavuus

Jos sovelluksesi vaatimukset muuttuvat ajan myötä, voit saada huomattavia säästöjä investoimalla aluksi aineenkoestuskoneeseen, jonka mukana tulee kattava ohjelmistopaketti. Laajan ohjelmistopaketin avulla voit suorittaa monenlaisia testejä ilman, että tarvitset lisäinvestointeja uusiin ohjelmistomoduuleihin, jos vaatimuksenne muuttuvat. Ohjelmisto, joka pystyy mukautumaan muuttuviin tarpeisiin, on merkittävä etu. Ylimääräisten testausohjelmistomoduulien hankinta aina testaustarpeidenne muuttuessa voi tulla kalliiksi. Joidenkin markkinoilla olevien aineenkoestuskoneen mukana tulee vakiona kattava ohjelmistopaketti.

3. Helppokäyttöisyys

Muista aina mahdollisuuksien mukaan kokeilla aineenkoestuskonetta ennen ostamista, jotta tiedät, onko laitteen suunnittelu ja ohjelmistopaketti selkeä ja intuitiivinen, ja vastaako kokonaisuus vaatimuksianne.

Useimmat nykyaikaiset aineenkoestuskoneet tarjoavat standardikirjaston, joka yhdellä klikkauksella määrittää koneen tekemään testit tietyn kansainvälisen standardin mukaan.

Jos tarvitset tuotteillenne erityisen testausasetuksen, joissakin aineenkoestuskoneissa on myös sisäänrakennettu ohjattu toiminto opastamaan testiasetusten tekemisessä, jotta voit helposti ja nopeasti määrittää myös harvinaisempia ja monimutkaisempia testejä.

4. Tulevien tarpeiden varmistaminen

Kun olet varmistunut uuden testausohjelmistonne joustavuudesta, on myös hyvä pohtia, mitä testaustarpeita tulevaisuus voi tuoda tullessaan; laajeneeko esimerkiksi tuotevalikoimanne? Mikäli kyllä, on tärkeää, että ostamassanne aineenkoestuskoneessa on riittävästi kapasiteettia tuleviin tarpeisiinne.

5. Tarpeiden realistinen ymmärtäminen

Jokaiseen tarpeeseen löytyy aineenkoestuskone. Jos suoritettavat testit ovat edistyneitä/pitkälle kehittyneitä ja niiden on täytettävä tietyt standardit, siinä tapauksessa aineenkoestuskone, jossa on korkean varmuuden dokumentaatio, jäljitettävyys, luotettavuus ja tarkkuus on se, mitä sinun pitäisi hakea. Jos taas testitulokset tulevat olemaan laajan alueen sisällä, ei ole syytä investoida markkinoiden kalleimpaan malliin. Jos olet epävarma tarpeistanne, autamme mielellämme, jotta saat varmasti juuri sinun tarpeisiisi sopivan aineenkoestuskoneen.

Kvalitest on turvallinen valinta

Tunnettu laitetoimittaja on turvallinen valinta. Aineenkoestuskone kannattaa hankkia luotettavalta ja kokeneelta maahantuojalta, kuten meiltä Kvalitestilta. Test Centeristämme löytyy aineenkoestuskoneita, joihin voitte tutustua ennen lopullista laitehankintaa.

Ostamalla aineenkoestuskoneen meiltä, saat varmasti tarpeisiinne parhaan testausratkaisun. Me myös kalibroimme laitteet akkreditoidusti ja huollamme ne tuhansien laitteiden kokemuksella ja ammattitaidolla.

Haluatko lisätietoa aineenkoestuslaitteista?

Ota yhteyttä!

Soita meille puh. 020 730 6070 tai lähetä lomake:

     

    sales@kvalitest.com