Hyppää sisältöön
msr kuljetusloggeri

MSR:n uusi kuljetusloggeri GPS:llä

Missä ja milloin jotain tapahtui kuljetuksen aikana? Uusi MSR175plus-loggeri tallentavalla GPS-seurannalla vastaa tähän kysymykseen lopullisesti.

Rahti on alttiina erilaisille riskeille matkalla asiakkaan luokse. Liian kovat iskut ja iskut kuormauksen, uudelleenlastaamisen tai purkamisen aikana, liian korkeat lämpötilat tai kohtuuttomat kosteustasot ovat yleisimpiä vahinkojen syitä. Väärinkäytön estävä MSR175plus-tiedonkeruulaite käyttää erittäin herkkiä antureita kriittisten liikennetapahtumien tallentamiseen ja käyttää GPS-sijaintia myös sijainnin tallentamiseen. Tallennetut mittaustiedot ovat välttämättömiä paitsi vastuun ja vakuutuskysymysten selvittämiseksi vahingon sattuessa, mutta ne auttavat myös pakkausten optimoinnissa.

Kiihtyvyysanturit tallentavat samanaikaisesti ± 15 g ja ± 200 g iskuarvot

Kiihtyvyysmittaukset ovat aina olleet osa MSR Electronicsin ydinosaamista; jopa NASAn kuljetuslennoilla kansainväliselle ISS-avaruusasemalle on sveitsiläisen mittaustekniikkayrityksen loggereita. MSR175plus-kehityksen myötä yritys on nyt saavuttanut jotain vertaansa vailla olevaa: ensimmäistä kertaa ± 15 g: n ja ± 200 g: n iskuarvot voidaan hankkia ja tallentaa samanaikaisesti yhdellä kuljetusloggerilla.

Asiakkaan ei tarvitse enää päättää, tehdäänkö mittaus ± 15 g vai ± 200 g anturilla. Tämä on ratkaiseva etu sovelluksissa, joissa ei alussa ole selvää, mikä kiihtyvyysantureista tulisi valita. Tämä eliminoi riskin, että oikeaa anturia ei valita asennuksen yhteydessä.

Samanaikainen mittaus tapahtuu ± 200 g: n anturilla 6400 Hz:ssä ja ± 15 g: n anturilla 1600 Hz:ssä, joten sekä kevyet iskut että voimakkaat iskut havaitaan kaikilla kolmella akselilla. Lisäksi MSR175plus mittaa ja tallentaa lämpötila-, kosteus-, ilmanpaine- ja valoparametrit, jotka ovat tärkeitä myös kuljetuksen seurannassa.

msr kuljetusloggeri

Tärkeiden kuljetustietojen kerääminen – mahdollista jopa kuukausien ajan

MSR175plus-dataloggerin yli 4 miljoonan lukeman muisti riittää tietojen tallentamiseen päivien tai kuukausien ajan; yli 1000 shokki- tai iskutapahtumaa voidaan rekisteröidä. USB:n kautta ladattava 2400 mAh: n litiumpolymeeriakku takaa pitkän käyttöajan, vaikka GPS-seuranta olisi aktivoitu. Kun kuljetuksenvalvonta on valmis, MSR175plus:sta on mahdollista poistaa akku. Tällä voi olla merkitystä maakohtaisten määräysten vuoksi.

Etsi kriittiset liikennetapahtumat GPS-seurannan avulla

Kriittisten liikennetapahtumien paikallistamiseksi uusi MSR175plus on varustettu integroidulla GPS/GNSS-vastaanottimella. Satelliittipohjainen sijaintitieto tallennetaan tiedonkeruulaitteeseen, jotta kuljetettavien tavaroiden vahingoittumispaikka voidaan määrittää nopeasti jälkikäteen ja dokumentoida todistusarvolla. MSR175plus:n tallentama mittaustieto voidaan nopeasti siirtää tietokoneelle USB-liitännän kautta.

Datalehti (pdf)

Lue lisää MSR:n sivuilta

Haluatko lisätietoa?

Ota yhteyttä!

Soita meille puh. 020 730 6070!
Voit myös ottaa yhteyttä kätevästi tämän lomakkeen avulla:

    msr kuljetusloggeri

    sales@kvalitest.com