Hyppää sisältöön
xrf-analysaattori

SciAps X-550 XRF-analysaattori, markkinoiden nopein, erityisesti alumiiniseokset

X-550 XRF-analysaattori – nopea ja tuhoamaton menetelmä metallien ja seosten kemiallisen koostumuksen todentamiseksi

SciAps X-550 asettaa uuden suorituskykystandardin kannettavalle XRF-mallille. Se on kevyin, nopein, tarkin XRF-pistooli, mitä on koskaan valmistettu; painoa akun kanssa on vain 1,3 kg. X-550 mittaa ripeästi kaikki seokset, myös alumiinit.

SciAps X-550:ssä on alan voimakkain röntgenputki, joka operoi jopa kolminkertaisella voimalla Beam 2 -asetuksella, kun verrataan esimerkiksi SciAps X-505 ja muihin kannettaviin XRF-malleihin.

xrf-pistooli materiaalintunnistus

SciAps X-550 tarjoaa SciAps X -sarjan pienen koon, loistavan nopeuden ja suuren tarkkuuden täydellisesti optimoidussa laitteessa. Se on nopea kaikissa seoksissa, myös alumiinissa.

Sovelluksia

NDT-PMI

Tuottaa PMI:n (positiivinen materiaalintunnistus), useimmille seoksille 1 sekunnissa erinomaisella tarkkuudella. Jotkin NDT- (rikkomaton testaus) ja PMI-sovellukset vaativat pidempiä testejä tai useita sädetestejä.

Android-sovelluspohjainen alustamme tarjoaa valmiiksi määritettyjä, erityisiä sovelluksia, joiden avulla testien tekeminen on yhtä helppoa kuin älypuhelimen käyttö – mukaan lukien sovellukset jäämille (API 751), sulfidikorroosiolle (API 939) API 5L:lle ja muille testeille.

Lue X-550 tekniset tiedot tästä (pdf)

Lisää SciApsin X-550 XRF-analysaattorista täällä »


Haluatko lisätietoa? Ota yhteyttä!

Soita meille puh. 020 730 6070!
Voit myös ottaa yhteyttä kätevästi tämän lomakkeen avulla:

    sales@kvalitest.com