Hyppää sisältöön
OES-analysaattori

OES-analysaattorit

Compact Port HLC

Compact Port HLC on maailman ainoa kannettava OES-analysaattori metallin täydelliseen hiilen analysointiin. Se, mikä on aiemmin ollut mahdollista ainoastaan suurilla laboratorioanalysaattoreilla, toteutuu nyt myös uusimmassa kannettavassa spektrometrisukupolvessa. Lue lisää Compact Port HLC:stä täällä.

OES-analysaattori

De-Tect

Kevyin kannettava spektrometri – ja erittäin tarkka ja täsmällinen. 12 kg:n kompaktissa paketissa on kaikki mitä tarvitset. Analysaattori on helppo kuljettaa lähes minne tahansa, ja sen 10 m pitkä kaapeli helpottaa työskentelyä vaativissakin ympäristöissä. Vankan suojauksensa vuoksi sitä voi käyttää missä tahansa ilmasto-olosuhteissa. Lue lisää De-Tectistä täällä.

OES-analysaattori

Vario Lab 

Ainutlaatuisen tarkka, joustava ja erittäin vakaa analysaattori, joka on yksi tehokkaimmista luokassaan. Huippumoderni Vario Lab vastaa kiitettävästi tämän päivän metallianalyysin tarpeisiin. Lue lisää Vario Labista täällä.

OES-analysaattori

In-Spect

Täysin uusi IN-SPECT on varustettu ainutlaatuisella kaksispektrometrioptiikalla, mikä takaa erinomaisen suorituskyvyn ja huomattavan alhaiset ylläpitokustannukset. IN-SPECTin mittausohjelmien määrä on lähes rajaton. Se soveltuu perinteiseen sulatuksen valvontaan valimoissa sekä mm. materiaalien ja tavaroiden vastaanottoon, kierrätykseen tai tuotannon laadunvarmistukseen.

Lue lisää In-Spectistä täällä.

OES analysaattori

OPTRON

Täysin uusi malli OPTRON takaa huipputason suorituskyvyn ainutlaatuisen kompaktin spektrometrirakenteen johdosta. Monipuolista analysaattoria käytetään perinteisessä valimotoiminnassa, metallinjalostuksessa, tulotarkastuksissa ja kierrätysteollisuudessa. Järjestelmä on hinta-laatusuhteeltaan erinomainen.

Lue lisää Optronista täällä.

OES analysaattori

Haluatko lisätietoja OES-analysaattoreista?

Soita meille puh. 020 730 6070 tai lähetä lomake:

    sales@kvalitest.com