Hyppää sisältöön
kovuusmittari

Rockwell-kovuusmittarit

AFFRI on kovuusmittareiden asiantuntija. Meiltä saat kaikki AFFRI-kovuusmittauslaitteet Rockwellistä kannettaviin kovuusmittauskoneisiin.


DAKOMASTER 300

Rockwell Dakomaster 300 on täysautomaattinen kovuusmittari Rockwell-, Superficial Rockwell-, Brinell-, Vickers- ja Shore-testausmenetelmille ASTM- ja ISO-kovuusstandardien mukaisesti testikuormilla 1 – 250 kgf. Huipputason pöytäkovuusmittari, jonka leveä kosketusnäyttö mahdollistaa testin helpon suunnittelun ja selkeän näkymän tuloksista.

Yhden painikkeen kovuustesti

Se tekee kaiken itse: testisykli on täysin automatisoitu! Paina vain laitteen start-nappia aloittaaksesi mittaamisen ja lue tulokset:

  1. Kontakti näytteen kanssa
  2. Vertailupintapisteen kiinnitys ja aktivointi
  3. Esilataus, lataus ja mittaus
  4. Näytteen vapauttaminen ja palauttaminen ohjelmoidulla etäisyydellä

Koko testisykli on suoritettu automaattisesti ja tulos ilmestyy näytölle välittömästi.

Dakomaster ja Affri System: korkealaatuinen yhdistelmä!

Kuten kaikki Affrin kovuusmittarit, tämäntyyppinen laite saavuttaa huipputason syvyystarkkuuden, tavoittaen suurimman saatavan mittaustarkkuuden Rockwell-testeissä. Tämän ansiosta todellisen sisennyksen mittaus on taattu ilman mitään ulkoisia häiriötekijöitä ja kaikissa olosuhteissa.

Poikkeamien auto-kompensaatio

Testatessa epävakaita näytteitä tai poikkeavia osia, AFFRI-järjestelmä seuraa näytettä menettämättä siihen kontaktia sisä- ja kiristyshupun ansiosta.

Kuormitusvoimat kohdistetaan kuormituskennojen läpi ja ohjataan ”suljetussa silmukassa” 1 khz taajuudella, mikä takaa täydellisen lineaarisuuden kaikilla alueilla. Tuloksiin ei vaikuta poikkeamat rakenteessa, linjausvirhe tai tärinä. Tarkat mittaukset, jopa äärimmäisissä olosuhteissa, eliminoivat tarpeen testien toistamiseen. R&R data on huippuluokkaa.

Lue lisää täällä »

kovuusmittari Rockwell

MRS-sarja

Täysautomaattinen kovuustesteri testikuormilla 1 – 250 kgf. Rockwell, Superficial Rockwell ja Brinell HBWT. Rockwell MRS-sarjan kovuusmittarit ovat huipputason instrumentteja täysin automaattisiin kovuustesteihin. ASTM- ja ISO-kovuusstandardien mukainen absoluuttisella tarkkuudella (parempi kuin 0,5 %) kaikissa olosuhteissa.

Lue lisää täällä »

kovuusmittari Rockwell

RSD-sarja

Täysautomaattinen kovuustestauskone ilman moottoreita, testikuormilla 3 – 187,5 kgf. Rockwell, Superficial Rockwell ja Brinell HBWT.

Lue lisää täällä »

rockwell kovuusmittari

DRM/EX/RT

Puoliautomaattiset, erittäin yksinkertaiset kovuusmittauskoneet, joiden testikuormat ovat 3-250 kgf. Rockwell, Superficial Rockwell ja Brinell HBWT. Sopii pienille näytteille.

Lisätietoja täällä »

Rockwell kovuustesteri

Haluatko lisätietoja Rockwell-kovuusmittareistamme?

Soita meille puh. 020 730 6070 tai lähetä lomake!

    sales@kvalitest.com