Hyppää sisältöön
moodianalyysi

Maksuttomat moodianalyysi-webinaarit syyskuussa!

Crystal Instruments järjestää luentosarjan moodianalyysista webinaarien muodossa Pete Avitabilen luotsaamana. Maksuttomat webinaarit pidetään 16., 22. ja 24.9. klo 18 (klo 8 am PDT).

Moodiananalyysistä on tullut erittäin hyödyllinen työkalu monentyyppisten värähtelyongelmien ratkaisemiseksi ja järjestelmän modaaliparametrien kuvaamiseksi. Usein moodianalyysin teoriaan tutustuessa jäävät analyysin tekninen toteutus ja hyödyllisyys peittoon.

Tämä luentosarja tarjoaa hyvän yleiskatsauksen moodinalyysiin itsessään ja sen tekniseen toteutukseen. Sarjan alussa on kolme luentoa, joissa käsitellään teknisiä näkökohtia (teoriaa sisäisen toiminnan takana) sekä esitetään live-mittauksia, joista on varmasti hyötyä kaikille moodianalyysejä tekeville.

✅ Keskiviikko 16.9.2020 – Moodinalyysiteoria ymmärrettäväksi

Tässä luennossa esitellään modaalianalyysin ”iso kuva”. Laplacen, Fourierin, modaalitilan ja muiden asiaan liittyvien aiheiden selityksistä keskustellaan, jotta ymmärretään, miksi asiat tehdään tietyllä tavalla mooditestejä suoritettaessa.

✅ Tiistai, 22.9.2020 – Mooditestirituaali

Luennolla tarkastellaan moodidatan keräämisen perusvaiheita ja toteutetaan sarja live-mittauksia oppimisen tueksi. Keskustelemme laaja-alaisesti aina tiedonkeruunjärjestelmän ja mittaussetupin rakentamisesta rakenteen mittaamiseen. Live-mittauksissa käydään läpi taajuusalueen, analyysikaistan leveyden ja tulospektrin herättämistä koskevia huomioon otettavia seikkoja. Käymme läpi keinoja parhaiden mahdollisten mittausten tekemiseksi.

✅ Torstai 24.9.2020 – köyhän miehen mooditesti

Tässä luennossa tutustutaan FRF-mittauksiin. Mittaukset tehdään livenä, ja mittausten tulkintaa käydään läpi yksinkertaisten ja selkeiden esimerkkien avulla. Tarkoitus on oppia ymmärtämään perusteet mittauksesta ja mittausten tulkinnasta.

Ilmoittaudu webinaareihin tästä linkistä »

Järjestäjä: Crystal Instruments

sales@kvalitest.com