Hyppää sisältöön
pekka jolanki kvalitest

Lisää testauskapasiteettia Kvalitestin avainasiakkaalle!

Olemme toimittaneet kansainväliselle elektroniikan sopimusvalmistajalle kaksi uutta ACS:n DM-sarjan erikoiskorkeaa sääkaappia jo toimitettujen kuuden DM-sääkaapin kaveriksi.

Nyt toimitetut DM-sääkaapit ovat sisäkorkeudeltaan poikkeavasti 1,2 m korkeat (normaalisti standardikaapeissa alle 1 m), ja niiden sisätilavuus on 1350 litraa. Olosuhdekaappien lämpötila-alue on -70°C…+180°C ja kosteussäätöalue 10…98 % r.h.

Huomioitavaa on, että ACS:n uusien DM-sarjan sääkaappien -70°C -mallit toimitetaan kaikki ACS:n uudella ekologisella R472B-kylmäaineella, jonka GWP-arvo on ainoastaan 526; aikaisemmin käytetyn R23-kylmäaineen GWP-arvo on hurjat 14 800. R472B-kylmäaine on vuosien kehityksen tulos ja markkinoiden ekologisin kylmäaine, kun mennään sääkaapeissa lämpötila-alueessa alle -40°C.

”Näitä uusia sääkaappeja sekä jo aiemmin toimittamiamme kuutta sääkaappia valvotaan Kvalitestin puolesta ACS:n edistyksellisellä etädiagnostiikka-ja tukijärjestelmällä 24/7. Tällä tavoin sääkaappien käyttöastetta saadaan pidettyä mahdollisimman korkealla ja mahdollisessa ongelmatilanteessa pystymme nopeasti aloittamaan vianetsinnän ja suunnittelemaan korjaavat toimenpiteeteet,” kertoo Kvalitestin toimitusjohtaja Pekka Jolanki (kuvassa).

Olethan yhteydessä, mikäli teilläkin on tarpeita uudelle ekologiselle -70°C -sääkaapille!

Soita meille puh. 020 730 6070 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen sales(at)kvalitest.com
Voit myös ottaa yhteyttä kätevästi tämän lomakkeen avulla:

    sales@kvalitest.com