Hyppää sisältöön
rapid köthen arkkimuodostin

Kvalitestin uusin merkkipaalu: huippuluokan tutkimusvalmiudet sellun ja paperin testaukseen LUTille

Olemme iloisia voidessamme kertoa, että Kvalitest on juuri saanut päätökseen merkittävän toimituksen LUT-yliopistolle. Olemme toimittaneet kaksi PFI-jauhinta ja huippuluokan automaattisen Rapid Köthen -arkkimuodostimen tehostamaan sellun ja paperin kehitystyötä. Näitä työkaluja voi helposti kutsua tarkkuuden ja innovaation ruumiillistumiksi sellun ja paperin testauksessa.

PFI-jauhimet on suunniteltu simuloimaan mekaanista massanvalmistusprosessia, joka tapahtuu täysimittaisessa paperitehtaassa. Se tarjoaa johdonmukaisen ja hallitun menetelmän sellun jalostamiseen ja arviointiin laboratoriossa, mikä helpottaa sellun suorituskyvyn ennustamista ja optimointia todellisessa paperintuotannossa.

Rapid Köthen -arkinmuodostajilla valmistetaan pieniä, laboratoriomittakaavan paperiarkkeja, joilla arvioidaan sellun ominaisuuksia, kuten tiheyttä, huokoisuutta ja vetolujuutta, sekä paperituotteiden mahdollista loppulaatua standartoiduissa olosuhteissa. Näin tuloksista voidaan tehdä vertailukelpoisia ja toistettavissa olevia.

Lämmin kiitos Techlab Systemsille tuestanne projektissa ja LUT:lle luottamuksesta Kvalitestia kohtaan.


Haluatko lisätietoja? Soita meille puh. 020 730 6070 tai ota yhteyttä kätevästi tämän lomakkeen avulla!

    sales@kvalitest.com