Hyppää sisältöön
Kunnonvalvonta

Haluatko nostaa kunnonvalvonnan laadun uudelle tasolle ja parantaa koneiden käytettävyyttä?

Meillä on ennakoivan koneiden kunnossapidon kehittämiseen toimivat ratkaisut!

Kunnonvalvonnan mittaus

Miten valvot prosessin kannalta tärkeitä kohteita, kuten laakereita, vaihteita, vaihdelaatikoita, turbiineja, akseleita, putkistoja ja säiliöitä?

Tiedätkö tarkasti, milloin prosessin kannalta elintärkeiden komponenttien ja rakenteiden kuormitus on kriittisellä tasolla?

Tutustu laadukkaisiin ennakoivan kunnonvalvonnan ratkaisuihimme ja nosta kunnonvalvonnan laatu uudelle tasolle:

Värähtelyn mittaukset

Wilcoxon

Kohteeseesi löytyy varmasti laadukas, kestävä ja hinnaltaan kilpailukykyinen kiihtyvyysanturi, kaapeli ja/tai tärinävahti Wilcoxonin laajasta valikoimasta »

Sensonics

Proximity-antureita pyörivien koneiden akseleiden kosketuksettomaan siirtymämittauksiin yli 40 vuoden kokemuksella. Katso lisää (pdf) »

Delphin

Delphin tarjoaa 4, 8, 12 tai 16 synkronisen mittauskanavan online-mittausjärjestelmän vaativaan reaaliaikaiseen pyörivien koneiden kunnonvalvontaan. Katso lisää (pdf) »

Crystal Instruments

Uusi CoCo-70X on täydellinen monenlaisille värähtelymittauksen kenttäsovelluksille, jotka vaativat nopeaa, helppoa ja tarkkaa tietojen tallennusta ja analysointia sekä reaaliaikaista seurantaratkaisua. Katso lisää (pdf) »

Mekaanisen kuormituksen mittaus:

Datum

Venymäantureita käytetään staattisesti ja dynaamisesti kuormitettujen rakenteiden, kuten siltojen, putkistojen, kuljettimien, siilojen tai nestesäiliöiden valvontaan. Antureita voidaan hyödyntää laajasti punnitussovelluksissa tai kriittisten rakenteiden väsymisen valvonnassa vaikeissakin olosuhteissa. Helppo asennettavuus ja järkevä hinnoittelu mahdollistaa laajatkin asennukset. Katso lisää (pdf) »


Haluatko lisätietoja?

Soita meille puh. 020 730 6070!
Voit myös ottaa yhteyttä kätevästi tämän lomakkeen avulla:

 

     

    sales@kvalitest.com