Hyppää sisältöön
DJB anturit

Kiihtyvyysanturit monipuolisiin tarpeisiin

Oletko miettinyt värähtelymittauksen hyödyntämistä tuotteen tai prosessin laadun varmistuksessa?

Teetkö jo mittauksia, mutta olosuhteesi ovat haastavat? Voisivatko anturit kestää pidempään tai olla tarkempia? Tarvitsevatko vanhat anturisi kalibrointia?

Kerro meille, mitä haluat tutkia ja millainen on käyttökohteesi, niin etsimme sinulle oikean ratkaisun.

Alla esiteltynä ratkaisumme ja päämiehemme tutkimukseen ja tuotekehitykseen, korkeisiin lämpötiloihin, matalille ja korkeille taajuuksille sekä jatkuvaan kunnonvalvontaan haastavissakin olosuhteissa.

Teollisuuden kunnonvalvonta – Wilcoxon

Wilcoxon on maailman johtava tärinänvalvontaratkaisujen valmistaja ja toimittaja, jonka värähtelyantureita, kiihtyvyysantureita ja tärinäantureita käytetään ennaltaehkäisevissä huoltotoiminnoissa ja kunnonvalvontaohjelmissa.

Wilcoxonin valikoima sisältää IEPE- ja 4-20 mA -antureita, HART-aktivoituja ja EX-luokiteltuja tärinäantureita sekä -instrumentteja ja lähettimiä värähtelyn mittaamista varten.

Wilcoxon värähtelyanturi kiihtyvyysanturi tärinäanturi kunnonvalvonta

Lukuisat eri toimialat ja asiakkaat luottavat Wilcoxonin toimittamiin antureihin, joilla voidaan mitata tärinää, havaita vikoja, kerätä trenditietoja, löytää vikojen syitä ja saada tarkempaa tietoa koneiden ja niiden komponenttien suorituskyvystä ja kunnosta, kuten esim. laakereista, vaihteista, vaihdelaatikoista, turbiineista ja akseleista.

Tärinänvalvontaratkaisujen valikoima on erittäin kattava. Voit tutustua niihin tarkemmin osoitteessa wilcoxon.com

Lataa anturiesite (pdf) tästä »

Tutkimus ja tuotekehitys – DJB

Saat meiltä nyt laajan valikoiman DJB Instrumentsin kiihtyvyysantureita ja kaapeleita mittauksiin T&K-alueella.

Perinteikkäällä, vankasta laadustaan tunnetulla DJB Instruments (UK) Ltd:llä on antureiden valmistuksesta ja sovellusympäristöistä jo yli 40 vuoden kokemus. Valikoima sisältää mm. lataus-, IEPE- ja MEMS-pohjaiset kiihtyvyysantureita.

Lataa DJB Instrumentsin uusin tuoteluettelo tästä (pdf) »

DJB kiihtyvyysanturi

Korkea lämpötila – Meggitt

Vuosikymmenten kokemuksen ja kehitystyön tuloksena Meggitt on korkeiden lämpötilojen kiihtyvyysantureiden markkinajohtaja. Meggitiltä löydät ratkaisut kaikkein vaativimpiin mittauskohteisiin, kuten kaasuturbiinit, suihkumoottorit ja ydinvoimalat.

Tuotteet täyttävät mm. ilmailualan ja energiantuotannon tiukat vaatimukset.

Meggittin tarkoilla, luotettavilla ja kestävillä antureilla ja kaapeleilla on mahdollista tehdä mittauksia jopa +815˚C:n lämpötiloissa.

Tutustu tarjontaan tästä (pdf) »

Isku- ja törmäystestit – Kyowa

Tarvitsetko tarkkoja antureita mittaamaan törmäystestien, pudotusten tai iskujen aiheuttamia korkeita kiihtyvyyden arvoja?

Venymäliuskavalmistaja ja venymäliuskatuotteiden markkinajohtaja Kyowa tarjoaa vuosikymmenten kokemuksella mm. siltapohjaisia kiihtyvyysantureita joilla voidaan tutkia törmäyksissä aiheutuvia korkeita kiihtyvyyden arvoja. Lue lisää »

kiihtyvyysanturi

Kalibrointi

Suoritamme myös kiihtyvyysantureiden kalibrointeja. Kalibroimme puolestasi charge-, IEPE-, velocity- ja proximity-tyyppiset anturit.

Ota yhteyttä ja kerro meille, minkä tyyppisiä antureita käytät ja pyydä tarjous!

Haluatko lisätietoja?

Soita meille puh. 020 730 6070!
Voit myös ottaa yhteyttä kätevästi tämän lomakkeen avulla:

 

     

    sales@kvalitest.com