Hyppää sisältöön
aineenkoestus

Joko olet tutustunut testauspalvelutarjontaamme?

Suuren kysynnän vuoksi olemme aloittaneet testauspalveluiden tarjoamisen asiakkaillemme.

Onko teillä testaustarpeita, mutta omaa testilaitetta ei ole? Kenties omaa testauskapasiteettia ei ole tarpeeksi, eikä uuden testilaitteen ostaminen ole ajankohtaista? Ole yhteydessä meihin – autamme mielellämme!

Alla lisätietoja eri testaus- ja mittausmenetelmistä, joita voimme teille tarjota.

SÄÄOLOSUHDETESTAUS

Varmista Test Centerissämme tuotteesi kestävyys eri sääolosuhteissa!

Säätestikaapeillamme on mahdollista simuloida nopeita ja huomattavia lämpötilan ja kosteuden muutoksia pohjoisen kylmästä etelän kuumaan ja kosteaan.

Näin voidaan nopeutetusti jo tuotekehitysvaiheessa testata tuotteenne kestävyys ja toimivuus erilaisissa ääriolosuhteissa.

Erikokoiset ACS:n säätestikaappimme säädettävät lämpötila-alueet ovat -75°C ..+180°C ja kosteusalueet 10% .. 98% r.h.

Tulemme syksyn aikana tarjoamaan myös yhdistettyä sää-/tärinätestausta.

olosuhdetestaus ja sääolosuhdetestaus

TÄRINÄTESTAUS

Tärinätestauksella varmistat jo tuotekehitysvaiheessa laitteesi rakenteen mekaanisen kestävyyden ja toimintakyvyn tärinää, ravistusta ja iskuja vastaan.

Tarjoamme tärinätestauspalveluita asiakkaillemme edustamamme Sentek Dynamicsin täristimellä, tekniset tiedot alla:

  • Maksimivoima, Sine/Random: 9,8 kN, Shock: 19,6 kN
  • Taajuusalue: 5-3400 Hz
  • Liikematka: 51 mm
  • Nopeus:2 m/s
  • Kiihtyvyys, Sine: 100 g
  • Testattavan tuotteen maksimipaino: 200 kg

Täristin on tärinätestauksessa se suorittava laite, kun taas täristinohjain ja ohjelmistot ovat tärinätestejä mahdollistavat tekijät. Kysy lisätietoja tärinätesteistä, joita voimme tarjota!

Tulemme syksyn aikana tarjoamaan myös yhdistettyä sää-/tärinätestausta.

tärinätestaus

PUDOTUSTESTAUS

Pudotustestauksella voidaan toistettavasti testata, miten laite/tuote kestää pudotuksen pudotustesterin alustalle eri pudotuskorkeuksista ja -kulmista.

Pudotustestauksella voidaan myös testata ja varmistaa kuljetuspakettien kestävyys ja suojaavuus niin kuljetuksen kuin varastoinninkin aikana.

Pystymme tekemään ISTA-vaatimusten mukaisia testauksia, eli yleisintä menetelmää kuljetuspakettien testaamiseen. Testimenetelmä ISTA on myös kuljetusliikkeiden hyväksymä.

Pudotustesterimme pudotuskorkeus on 0,3-2,0 m. Testattavan tuotteen paino voi enintään olla 85 kg, ja koko 0,8 x 0,8 x 0,8 m.

Tarjoamme lisäksi pudotustestaamiseen liittyviä lisäpalveluita, kuten suurnopeuskuvantamisesta ja dynaamisia mittauksia/analyysejä.

pudotustestaus

AINEENKOESTUS

Tuotteet altistuvat elinkaarensa aikana myös staattisille voimille. Tuotteeseen tai sen osaan kohdistuu erisuuntaisia voimia vedon, taivutuksen, puristuksen tai esimerkiksi leikkautumisen muodossa.

Aineenkoestuskoneemme tarjoavat monipuolisesti mahdollisuuksia materiaalien ja laitteiden testaamiseen.

Testausympäristössämme on kaksi aineenkoestuskonetta (1kN & 5kN), joilla voidaan vetää, puristaa/painaa ja taivuttaa materiaalista tehtyjä koesauvoja, tuotteen osaa tai rakennetta.

Testereillä tehdään pääasiallisesti staattista kuormitusta, mutta myös dynaaminen testaus on mahdollista, kuten esimerkiksi laitteen painikkeiden tai liittimien rasitustestaukset.

aineenkoestus

Kerro meille testaustarpeistanne! Voit ottaa kätevästi yhteyttä tämän lomakkeen avulla:

Error: Contact form not found.

 

 

sales@kvalitest.com