Hyppää sisältöön
venymäliuska

Joko olet tutustunut monipuolisiin venymäliuska-antureihin?

Venymäliuska on anturi, jolla voidaan mitata venymää kappaleesta, tai välillisesti eri fysikaalisia suureita, kuten voimaa, momenttia, painetta jne. Venymäliuskojen avulla voidaan havaita rakenteessa tapahtuvat pienet venymät tai supistumiset. Ne ovat monipuolisia, minkä ansiosta niitä voidaan käyttää kätevästi erityyppisissä ja -muotoisissa materiaaleissa ja rakenteissa. Katso lisää videolta:

Kyowa Electronic Instruments Co. Ltd. on valmistanut ensimmäiset kaupalliset venymäliuskat vuonna 1947; venymäliuska on anturina saavuttanut kypsän iän.

Nykyään liuskamallisto käsittää kymmenittäin mallisarjoja eri mittaussovelluksiin metalleille, komposiittimateriaaleille, muoveille jne. Niitä voidaan käyttää sekä matalissa tai erittäin korkeissa lämpötiloissa. Venymäliuskamallit on saatavina lämpötilakompensoituna useille eri materiaaleille, joten mittauksen aikaisesta lämpötilanmuutoksesta aiheutuva näennäisvenymä ei näyttäydy virheenä mittaustuloksessa.

Suosituimmat liuskamallit saat suoraan varastostamme

Suosituimipia venymäliuskoja ovat helppoasenteiset valmiilla mittausjohtimilla varustetut KFGS-sarjan venymäliuskat.

Meiltä löytyy laaja valikoima näitä venymäliuskoja, joita voimme toimittaa sukkelasti suoraan Muuramen varastostamme. Niillä on markkinoiden paras laatu, käytettävyys ja suorituskyky . KFGS-sarjan venymäliuskat ovat helppokäyttöisiä; asennusta helpottavat valmiit johdotukset ja läpinäkyvä kuori asennusmerkinnöillä varustettuna. Pakkauksessa jokainen anturi on pakattu erikseen.

Venymäliuskat vaativiin mittauksiin

Asennusten kannalta helpoimpia ovat valmiiksi kosteussuojatut ja johdotetut KFW-mallit, joita voi sellaisenaan käyttää esimerkiksi vedenalaisissa mittauksissa.

Valmiiksi johdotettuja liuskamalleja löytyy useilla johdonpituuksilla 2- tai 3-johtoisena. Kolmejohdinkytkennällä voidaan eliminoida mittajohdoista aiheutuvat virheet ympäristölämpötilan muuttuessa.

Venymäliuskojen asennuksessa tarvittavat liimat, mittajohdot, liuskojen kosteussuojaukseen käytettävät aineet plus muut tarvikkeet toimitetaan liuskojen mukana sovelluksen vaatimusten mukaisesti.

Täältä voit ladata KFGS-sarjan venymäliuskaluettelon (pdf) »

Täällä lisää Kyowan venymäliuskoista »


Haluatko lisätietoa venymäliuskoista?

Ota yhteyttä!

Soita meille puh. 020 730 6070 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen sales(at)kvalitest.com tai lähetä lomake:

 

    sales@kvalitest.com