Hyppää sisältöön
libs-analysaattori

Hiilipitoisuuden ja metalliseosten analysointiin huippusuorituskykyinen LIBS-analysaattori

SciAps Z-902 Carbon LIBS-analysaattori vaativiin tarpeisiin

Mitä alkuaineita materiaalisi sisältää? Haluatko tietää sen hiilipitoisuuden? Mittaa se SciAps Z-902 Carbon LIBS-analysaattorilla! Maailman ensimmäinen hiilipitoisuuttava mittaava kädessä pidettävä analysaattori on täydellinen kiinteisiin, kentällä tehtäviin metalliseosten hiilianalyyseihin.

Se mahdollistaa ruostumattomien terästen ja niukkaseosteisten terästen tunnistamisen, mukaan lukien hiilianalyysin 70 ppm asti ja välittömät CE- (hiiliekvivalentti) -laskelmat.

Z-902 LIBS-analysaattorin tehokas laser, sisäänrakennettu argonpuhdistus ja korkearesoluutioinen spektrometri on rakennettu hiiltä varten.

Ainutlaatuinen keveys ja käyttömukavuus

Z-902 LIBS-analysaattorissa on kapea profiili ahtaimpiin tiloihin pääsyä varten, avaruuskäyttöön tarkoitettu alumiinirunko parantaa suorituskykyä korkeissa ympäristön lämpötiloissa ja käyttömukavuuden takaa tarkasti mietitty käyttöliittymä. Sen keveyden (1,97 kg) ansiosta ei käsikään pääse väsymään!

Analysaattorin spektrometrialue 190 nm – 420 nm. Se sisältää toisen, erillisen spektrometrin, joka takaa erinomaisen resoluution hiilen 190–230 nm alueella.

Katso video: Yleiskatsaus, LIBS-analysaattori SciAps Z-902 Carbon

Haluatko lisätietoja?

Soita meille puh. 020 730 6070!

Voit myös ottaa yhteyttä kätevästi tämän lomakkeen avulla:

    sales@kvalitest.com