Hyppää sisältöön
Romumetallin lajitteluun XRF-analysaattori ja LIBS-analysaattori

Huippunopeat ja tarkat analysaattorit metallinlajitteluun

Onko teillä tarvetta analysoida alumiinia nopeasti ja tehokkaasti?

SciApsin huippuluokan XRF- ja LIBS-analysaattorit mullistavat metallinlajittelun ja romunkäsittelyn tehden lajittelusta tehokkaampaa, nopeampaa ja tarkempaa kuin koskaan ennen. Näitä on väitetty markkinoiden parhaiksi – eikä ihme! XRF on perinteisen röntgenteknologiaan perustuvasta analysaattorista pitävän valinta, ja LIBS puolestaan ihanteellinen sinulle, joka etsit luotettavaa, ei-säteilypohjaista ratkaisua materiaalien nopeaan tunnistamiseen.

X-200 XRF-analysaattori: erinomainen yhdistelmä korkeaa suorituskykyä ja houkuttelevaa hintaa

X-200 on todellinen työhevonen! Se on sinnikkään toimelias XRF-pyssy metalliseosten analysointiin. Se ei ole mikä tahansa analysaattori; se on markkinoiden kevyin, ja se on suunniteltu kestämään koko päivän mittaiset lajittelun rasitukset aiheuttamatta väsymystä käyttäjälle. Sen salamannopea tunnistus (1-2 sekuntia) ja kapea muotoilu mahdollistavat sille täydellisen pääsyn haastaviin testikohteisiin. Lisäksi sen kirkas näyttö varmistaa, että saat selkeät lukemat missä tahansa valaistuksessa. Lue lisää SciApsin sivuilla.

Eikö XRF ole sinun juttusi? Valitse siinä tapauksessa laserpohjainen Z-70 LIBS-analysaattori

Z-70 on nopea ja tarkka, laserpohjainen LIBS-analysaattori, jolla tunnistat alumiinin ja satoja metalliseoksia silmänräpäyksessä. Jos röntgenanalysaattori ei ole tarpeisiinne mieleinen, LIBS-teknologia voi olla silloin sopivin; laserpohjaisena se ei vaadi sätelilyturvallisuuteen liittyvää byrokratiaa. Mikä parasta, Z-70 on todella helppokäyttöinen.

Huipputehokas laser

Z-70:ssä on erittäin tehokas 6 mJ/pulssilaser. Se on 50 kertaa tehokkaampi kuin tyypilliset materiaalintunnistuslaitteet, mikä takaa likaisten, hapettuneiden tai vaikka maalattujen näytteiden erinomaisen analysointikyvyn.

Analysaattorissa on integroitu ilmapumppu, joka auttaa pitämään optiikan puhtaana, eikä sitä tarvitse jatkuvasti puhdistaa. Z-70 tarjoaa vertaansa vailla olevan tarkkuuden ja joustavuuden, mikä mahdollistaa räätälöidyt säädöt vastaamaan käyttäjien omia testaustarpeita. Lue lisää SciApsin sivuilla.

Tee lajittelusta älykkäämpää, tehokkaampaa ja hauskempaa SciAps-analysaattoreilla!

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja lähetä lomake:

    sales@kvalitest.com