Hyppää sisältöön

Graphtecin kannettavat dataloggerit ja tiedonkeruujärjestelmät nyt meiltä

Valikoimassamme nyt myös Graphtecin kannettavat dataloggerit ja tiedonkeruujärjestelmät!

GL7000 on modulaarinen ja ominaisuuksiltaan monipuolinen mittaustietojen keruujärjestelmä erittäin kilpailukykyiseen hintaan. GL7000 sisältää 5,7 tuumaisen kosketusnäytön ja laite voidaan varustaa kahdeksalla erityyppisellä mittausmoduulilla tarpeiden mukaisesti.

Mittausmoduuleilla mitattavia suureita ovat esimerkiksi kiihtyvyys ja erityyppiset rasitukset, lämpötila ja jännite. Mittausnopeus jopa 1 MS/s kanavaa kohden, ja laitteisto voidaan varustaa suurella 64 Gt:n SSD muistilla sisäisen 4 Gt:n flash-muistin lisäksi. Lue lisää datalehdestä (pdf).

GL2000 on erittäin nopea kannettava dataloggeri suurille jännitteille. Loggeri sisältää neljä mittauskanavaa, 1 MS/s mittausnopeus kanavaa kohden, true-RMS -mittaukset sekä CAT III 600 V -mittausluokan.

Graphtec GL200

GL980 on erittäin nopea 8-kanavainen kannettava dataloggeri 1MS/s mittausnopeudella kanavaa kohden. Sisältää myös 500 V:n jännitteen mittauksen 16-bittisellä A/D-muuntimella. Suuri sisäinen RAM- ja 4 Gt flash-muisti. Monitoimiulostulossa myös lämpötilan, kosteuden, logiikan ja pulssien mittaukset samanaikaisesti.

Graphtec GL980

GL840 on kannettava dataloggeri, jossa on jopa 200 mittauskanavaa, ja siihen voidaan kytkeä älykkäät digitaaliset anturit. Näillä voidaan tallentaa eri suureita, kuten lämpötilaa, jännitettä, UV-valoa, hiilidioksidipitoisuutta, ilman suhteellista kosteutta, kiihtyvyyttä, logiikkaviestejä sekä pulsseja. Loggerissa on WLAN- ja Wi-Fi-yhteydet viestintää varten.

Graphtec GL840

 

Haluatko lisätietoa?

Ota yhteyttä!

Soita meille puh. 020 730 6070!
Voit myös ottaa yhteyttä kätevästi tämän lomakkeen avulla:

    sales@kvalitest.com