Hyppää sisältöön
Kocos jännitemuuntaja

Ennakkotilaa uusi VT2-jännitemuuntaja ja tuplaa ARTESin jännitteet

Uudella VT2-jännitemuuntajalla ARTES-testijärjestelmien maksimilähtöjännite voidaan kaksinkertaistaa: sen avulla voidaan päästä arvosta 300 VLE/520 VLL arvoon 600 VLE/1040 VLL, minkä vuoksi on mahdollista testata suoraan suojareleitä, joiden nimellisjännite on jopa 690 VLL!

3-vaiheiselle VT2 jännitemuuntajalle on ominaista erityisesti sen korkea tarkkuus. Siinä on myös huomioitu testikohteen suojaaminen ylijännitteeltä.

Uusi VT2 on saatavilla toukokuusta 2022 alkaen, mutta voit ennakkotilata sen heti meiltä: sales@kvalitest.com

Suuri tarkkuus ja lähes kuormituksesta riippumaton

VT2:n kehittämisessä on kiinnitetty erityistä huomiota muuntajien mitoittamiseen. Niiden erityinen mukauttaminen käämien, raudan poikkileikkauksen ja geometrian suhteen mahdollisti korkean jännitteen vakauden ja siten suuren tarkkuuden laajalla kuormitusalueella. Mikä hienoa, aikaa vievät mittaukset ja vastaavan muunnossuhteen määrittäminen ja syöttäminen ennen jokaista testiä voidaan siksi useimmissa tapauksissa jättää tekemättä.

Syötön eliminointi virheellisten mittaustulosten välttämiseksi

Muuntajien käytössä yleinen kytkentävirta voi johtaa virheellisiin mittaustuloksiin suojareleen testauksen aikana. Käämien lukumäärän ja erityisesti suunniteltujen muuntajasydämien ansiosta äärimmäisen tehokas syöttöhäiriöiden eliminointi voitiin toteuttaa. Vakiolähtöjännitteet ovat saatavilla heti testin alussa ja takaavat tarkat mittaustulokset.

Testikohteen suojaus jännitetransientteja vastaan

Muuntajien lähdössä voi esiintyä ylijännitteitä, kun tulojännite katkaistaan magneettivuon muutoksen vuoksi. Jännitehuiput voivat saavuttaa arvoja, jotka saattavat vahingoittaa testikohdetta. VT2:ssa on siksi erityinen suojapiiri, joka rajoittaa mahdollisia jännitetransientteja muuntajan lähdössä heikentämättä sen tarkkuutta.

Lue myös: KoCos ARTES RC3 ja KoCos ARTES 600

Haluatko lisätietoja tai ennakkotilata uuden jännitemuuntajan? Ota yhteyttä!

Soita meille puh. 020 730 6070 tai lähetä lomake:





    sales@kvalitest.com