Hyppää sisältöön
KoCos sähkönlaadun analysaattori

KoCoS – EPPE

KoCos tarjoaa monipuolisia, kannettavia ja pysyvästi asennettavia, laadukkaita sähkönlaadun analysaattoreita

Etsinnässä tarkka sähkönlaadun analysaattori? KoCos EPPE CX on kiinteä valvontajärjestelmä räkkiasennuksiin.

EPPE CX on ihanteellinen sähkönlaadun analysaattori automaattiseen jatkuvaan seurantaan. Analysointi tehdään laitteen sisällä ja sisäänrakennettu hälytysjärjestelmä osaa ilmoittaa vastuuhenkilöille, jos vikaa ilmenee. EPPE CX osaa myös lähettää mittaustietonsa keskustietojärjestelmään, joten valvomossa tiedetään koko ajan missä mennään.

Joustavan konfiguroinnin ansiosta EPPE CX voidaan räätälöidä jokaisen käyttäjän toiveiden ja tarpeiden mukaan. Mittaustulot löytyvät neljälle jännitteelle ja neljälle virralle. Laitteesta löytyy myös 16 binäärituloa ja kuusi relelähtöä. Lisäksi laitteesta löytyy 5 lisäanturituloa esimerkiksi lämpötilalle tai tuulelle.

KoCos EPPE sähkönlaadun analysaattori

Löydät meiltä analysaattoreita monipuolisesti (IEC 61000-4-30, luokka A) mittausta, vianmääritystä ja verkon laadun analysointia varten. Kannettavassa EPPE-PX-analysaattorissa on vakiona 4 x 600 VAC-jännitettä, 4 x 10 AAC-virtatuloa, 4 x syöttöjännite virtaliittimille, 4 x anturituloa, 1 x analoginen lähtö, 1 x: n tulo, 8 binäärituloa ja 2 binäärilähtöä.

Lataa KoCoS EPPE sähkön laadun analysaattori -esite tästä »

Sovellusesimerkkejä:

Differentiaalivirran mittaus ml. jänniteanalyysi:
sähkönlaadun analysaattori

Tuulivoimala:

sähkönlaadun analysaattori

Haluatko lisätietoja?

Soita meille puh. 020 730 6070 tai lähetä lomake:

 

     

    sales@kvalitest.com