Hyppää sisältöön
ACS discovery Flower sääkaappi olosuhdekaappi testikaappi

ACS:n Flower – vertaansa vailla oleva ympäristöystävällinen sääkaappi

ACS:n Flower edustaa markkinoiden ympäristöystävällisintä vaihtoehtoa säätestikaapeissa. Flower on ekologinen ja kestävän kehityksen tavoitteita tukeva sääkaappi, jolla on ylivoimaisia, edistyksellisiä etuja:

  • Flower-sääkaapit käyttävät markkinoiden ekologisimpia kylmäaineita, R449A (GWP: 1397) ja R472B (GWP: 526)
  • Flower-sääkaappien energian kulutus on jopa 70 % pienempi verrattuna tavalliseen sääkaappiin
  • Flower-sääkaappien melutaso on jopa 50 % alhaisempi kuin tavallisen sääkaapin

Nämä saavutetaan Flower-sääkaappien seuraavilla ainutlaatuisilla toiminnoilla:

  • Flower-sääkaappien melutason aleneminen saadaan aikaan kompressoriin asennetulla äänenvaimentimella ja invertterillä, joka alentaa kompressorin pyörimisnopeutta jopa 40 % sen nimellisarvosta työolosuhteiden mukaan.
  • Flower-sääkaappien melutason aleneminen saadaan aikaan myös lauhduttimen automaattisella ohjausjärjestelmällä, joka vähentää lauhduttimen tuulettimen pyörimisnopeutta riippuen ympäristön lämpötilasta ja sääkaapin jäähdytystehosta.
  • Yllä mainittujen toimintojen lisäksi Flower-sääkaapissa saadaan energiasäästöä aikaan myös patentoidulla kylmävaraajalla, joka koostuu veden ja glykolin seoksesta, ja jonka jähmettymislämpötila on noin –20°C. Varaajan sisällä on kaksi lämmönvaihdinta, joista toinen toimii höyrystimenä ja toinen alijäähdyttimenä. Kun tarvittava jäähdytysteho on alhainen, Flower-sääkaapin ohjausjärjestelmä pitää mekaanisen kompressorin pyörimisnopeuden sallituilla vähimmäistasoilla ja ylimääräinen nestemäinen kylmäaine haihtuu varaajan sisään sijoitettuun höyrystimeen. Näin luodaan kylmäreservi, jota voidaan kompressorin lisäksi käyttää sääkaapin nopeaan jäähdyttämiseen.

Tutustu tästä Flower-sääkaapin esitteeseen täällä.

ACS:n Flower-sääkaapeissa on myös edistyksellinen ohjaus- ja etädiagnostiikkajärjestelmä, josta löydät lisätietoa täältä.

Ja täällä ACS:n yleisesite, josta löytyy kaikki heidän valmistamansa sääkaappimallit.

Haluatko lisätietoja?

Soita meille puh. 020 730 6070 tai lähetä lomake:

    sales@kvalitest.com