Hyppää sisältöön
ACS sääkaappi

7 syytä valita ACS:n sääkaappi

1.  ACS:n sääkaapeissa on helppokäyttöinen ohjausohjelmisto. Se on sulautettu sääkaapin ohjaustietokoneeseen, eikä se vaadi ulkoista PC:tä. Lisätietoja löydät täältä »

2.  ACS:n sääkaapin mukana tulee etädiagnostiikkajärjestelmä, jossa on SIM-pohjainen yhteys. Sääkaappia ei tätä varten tarvitse liittää asiakkaan omaan verkkoon. Lue lisää täältä »

3.  ACS:n sääkaapit, jotka menevät -75C:een, toimitetaan vanhan R23-kylmäaineen sijaan ekologisella R472-kylmäaineella, jossa on markkinoiden alhaisin GWP-arvo. Katso lisätietoja täältä »

4.  ACS:n sääkaapeissa on myös uusi patentoitu Smart-Cooling-Kit -konsepti, joka parantaa jäähdytysjärjestelmän suorituskykyä, vähentää energiankulutusta ja melutasoa. Lisätietoja täältä »

5.  ACS ei lukitse sääkaapin huoltotasoa, mikä antaa sääkaapin omistajalle vapauden valita sopiva huolto-organisaatio mm. kalibrointien suorittamiseen ja pääsyn eri komponenttien laskimiin.

6.  ACS:n sääkaapeissa on aina vakionta pyörät sääkaapin alla, mikä helpottaa olennaisesti liikuttelua, ja lämmitetty ikkuna, josta näkee testitilaan.

7.  ACS:n sääkaapit kehitetään ja rakennetaan 70 vuoden kokemuksella.

Jos tarvitset uuden sääkaapin, ACS on erinomainen vaihtoehto. DM-sarjan sääkaapit ovat nopeita ja tarkkoja, ja ovat niin hyvännäköisiä, että jopa kilpailijat kopioivat mallia.

ACS:n koko sääkaappivalikoiman löydät täältä »


Haluatko lisätietoja sääkaapeista? Ota yhteyttä!

Soita meille puh. 020 730 6070 tai lähetä lomake:

    sales@kvalitest.com