Ametek testerit

Aineenkoestuskoneet 100 kN asti

Ametekin uudet sähkömekaaniset veto-, puristus- ja taivutustesterit on saatavilla eri kokoisina jopa 100 kN asti.

AmetekTestin tuotevalikoimasta löytyy materiaalinkoestus- ja voimanmittauslaitteita manuaalisista käsivoimamittareista elektromekaanisiin jopa 100kN koestuksen mahdollistaviin laitteisiin asti. Lisäksi erilaisia lisävarusteita on tarjolla erittäin kattavasti.

Käsikäyttöiset voimamittarit kulkevat kätevästi mukana, mahdollistaen voimamittaukset ja -testit luotettavasti ja näppärästi myös kenttäolosuhteissa. Voimamittari voidaan liittää myös manuaaliseen tai moottoroituun testitelineeseen, kun halutaan kustannustehokkain ratkaisu toistettavampien testien suorittamiseksi.

Elektromekaaniset aineenkoestuskoneet tulevat kyseeseen silloin, kun halutaan ohjata laitetta hallitummin ja toistettavammin, analysoida sekä tallentaa testidataa tai toteuttaa esimerkiksi standardien mukaisia testejä. Koestuskoneet voidaan varustaa myös useammalla voima-anturilla sekä erilaisilla kiinnitystyökaluilla täsmälleen asiakkaan vaatimuksien ja erilaisten tarpeiden mukaisesti.

Voimamittarit ja koestuslaitteet soveltuvat monipuolisesti erilaiseen testaamiseen ja mittaamiseen. Ne ovat tarkkoja, nopeita ja todella helppokäyttöisiä. Niitä voidaan käyttää useiden eri materiaalien, kuten esim. paperin, muovin, kumin, puun ja metallien testaamiseen. Lisäksi ne sopivat tuotteiden laadunvarmistukseen ja testaukseen.

Lue lisää erilaisista käyttökohteista Miten staattisia koestuskoneita voidaan hyödyntää teollisuuden moninaisissa tarpeissa? -blogikirjoituksestamme »

 

Ametek vetolujuustesteri

Tästä voit ladata esiteet eri testerimalleista:

Haluatko lisätietoa aineenkoestus- ja voimanmittauslaitteista? Meillä on syvällinen osaaminen materiaali- ja tuotetestaamisesta sekä -laitteista. Tarjoamme myös koestuskoneiden voimankalibrointia asiakkaiden tiloissa.

Ota yhteyttä!

Soita meille puh. 020 730 6070!
Voit myös ottaa yhteyttä kätevästi tämän lomakkeen avulla: