kvalitest industrial työpaja

Kvalitest Training Academy

ETÄKURSSI: Mittausepävarmuuden määrittäminen ja laskenta

Onko sinulla tiedossa todellinen mittausepävarmuus? Haluatko tietää, mistä mittausepävarmuus syntyy ja oppia, miten se määritellään? Tilaa napakka kahden tunnin etäkoulutus! VELOITUKSETTA koko kevätkauden 2020!

Tarjoamme koulutusta mittausepävarmuuden määrittämiseen ja laskentaan. Koulutuksessa käydään läpi mistä mittausepävarmuus syntyy, miksi mikä tahansa mittaus- tai testitulos on lähestulkoon hyödytön, jos mittausepävarmuus ei ole tiedossa ja tärkeimpämä, mitä eri menetelmiä mittausepävarmuuden määrittämiseen ja laskentaan on.

Tarjoamme Mittausepävarmuuden määrittäminen ja laskenta -koulutuksen (2 h) etäyhteydellä veloituksetta kesäkuuhun 2020 asti!

Milloin lisätään teidän testaus- ja mittaushenkilöstönne ymmärrystä mittausepävarmuudesta? Ota yhteyttä ja katsotaan sopiva ajankohta! Pekka Jolanki, puh. 040 552 9800, email: pekka.jolanki(a)kvalitest.com

Kvalitest Training Academy

Järjestämme Training Academyssa erilaisia kursseja ja koulutuksia toimipisteellämme Muuramessa Jyväskylän kupeessa. Toteutamme myös koulutuksia tilauksesta asiakkaidemme luona.

Kouluttajina toimivat kokeneet, ammattitaitoiset asiantuntijamme. Pienryhmissä tapahtuvalla koulutuksella varmistamme opiskelun tehokkuuden ja toimivuuden.

Vuoden 2020 koulutuspäivät päivittyvät alle.

TULOSSA SYKSYLLÄ: Moodianalyysi-seminaari: rakenteiden värähtelymittaus ja moodianalyysi, kesto 2 päivää. Lue lisää ja ennakkoilmoittaudu »

*SIIRTYY SYKSYLLE* Ke 22.04.2020 Venymäliuskamittauksen perusteet

*TÄYNNÄ* To 12.03.2020 Venymäliuskamittauksen perusteet

Tunnetko venymäliuskojen tärkeimmät spesifikaatiot? Haluatko tietää lisää niiden sovelluskohteista ja perehtyä asennuksen eri vaiheisiin? Opi hyödyntämään venymäliuskoja tehokkaammin – tule Venymäliuskamittauksen perusteet -kurssillemme! Tarjoamme teoriaa ja käytöntöä sopivassa suhteessa! Koulutus soveltuu vasta-alkajalle ja jo jonkin verran mittauksia tehneelle.

Tutustu ja ilmoittaudu »

Haluatko lisätietoa asiakkaidemme luona järjestettävistä kursseista? Kysy lisää: Pekka Jolanki, puh. 040 552 9800, email: pekka.jolanki(a)kvalitest.com

Venymäliuska

 

%d bloggaajaa tykkää tästä: