Kvalitest Jaakko Viljakainen

Kvalitest Training Academy

Järjestämme Training Academyssa erilaisia kursseja ja koulutuksia toimipisteellämme Muuramessa Jyväskylän kupeessa. Toteutamme koulutuksia myös tilauksesta asiakkaidemme luona.

Kouluttajina toimivat kokeneet, ammattitaitoiset asiantuntijamme. Pienryhmissä tapahtuvalla koulutuksella varmistamme opiskelun tehokkuuden ja toimivuuden.

Vuoden 2020 koulutuspäivät päivittyvät alle.

To 12.03.2020 Venymäliuskamittauksen perusteet

Tunnetko venymäliuskojen tärkeimmät spesifikaatiot? Haluatko tietää lisää niiden sovelluskohteista ja perehtyä asennuksen eri vaiheisiin? Opi hyödyntämään venymäliuskoja tehokkaammin – tule Venymäliuskamittauksen perusteet -kurssillemme! Tarjoamme teoriaa ja käytöntöä sopivassa suhteessa! Koulutus soveltuu vasta-alkajalle ja jo jonkin verran mittauksia tehneelle.

Tutustu ja ilmoittaudu »

Haluatko lisätietoa asiakkaidemme luona järjestettävistä kursseista? Kysy lisää sähköpostitse jaakko.viljakainen@kvalitest.com tai puh. 040 964 2042.

Venymäliuska

Mittausepävarmuuden määrittäminen ja laskenta

Onko sinulla tiedossa todellinen mittausepävarmuus? Haluatko tietää, mistä mittausepävarmuus syntyy ja oppia, miten se määritellään? Tilaa napakka kolmen tunnin koulutus!

Tarjoamme koulutusta mittausepävarmuuden määrittämiseen ja laskentaan. Koulutuksessa käydään läpi mistä mittausepävarmuus syntyy, miksi mikä tahansa mittaus- tai testitulos on lähestulkoon hyödytön, jos mittausepävarmuus ei ole tiedossa ja tärkeimpämä, mitä eri menetelmiä mittausepävarmuuden määrittämiseen ja laskentaan on.

Tarjoamme Mittausepävarmuuden määrittäminen ja laskenta -koulutuksen (3 h) asiakkaiden tiloissa matkakustannusten hinnalla kesäkuuhun 2020 asti!

Milloin lisätään teidän testaus- ja mittaushenkilöstönne ymmärrystä mittausepävarmuudesta? Ota yhteyttä ja katsotaan sopiva ajankohta vierailulle luonanne! marko.laurikainen@kvalitest.com tai puh. 040 769 1137.