Kvalitestin Lauri ja Jaakko

Tekniset palvelut

Paikallinen asiantuntijapalvelu ja kansainvälisten päämiesten tuki

Kokenut ja ammattitaitoinen henkilökuntamme varmistaa, että saat hankinnallesi tarvitsemasi teknisen tuen, opastuksen ja koulutuksen.

Tarjoamme toimittamillemme laitteille kattavat asennus-, kalibrointi-, tarkastus-, huolto- ja korjauspalvelut.

Tarvitsetko teknistä tukea tai apua? Täytä alla oleva lomake, niin otamme sinuun pian yhteyttä!

 

Kvalitest Jaakko Viljakainen

Kvalitest Training Academy

Järjestämme Training Academyssa erilaisia kursseja ja koulutuksia toimipisteellämme Muuramessa Jyväskylän kupeessa. Toteutamme koulutuksia myös tilauksesta asiakkaidemme luona.

Kouluttajina toimivat kokeneet, ammattitaitoiset asiantuntijamme. Pienryhmissä tapahtuvalla koulutuksella varmistamme opiskelun tehokkuuden ja toimivuuden.

Vuoden 2020 koulutuspäivät päivittyvät alle.

To 12.03.2020 Venymäliuskamittauksen perusteet

Tunnetko venymäliuskojen tärkeimmät spesifikaatiot? Haluatko tietää lisää niiden sovelluskohteista ja perehtyä asennuksen eri vaiheisiin? Opi hyödyntämään venymäliuskoja tehokkaammin – tule Venymäliuskamittauksen perusteet -kurssillemme! Tarjoamme teoriaa ja käytöntöä sopivassa suhteessa! Koulutus soveltuu vasta-alkajalle ja jo jonkin verran mittauksia tehneelle.

Tutustu ja ilmoittaudu »

Haluatko lisätietoa asiakkaidemme luona järjestettävistä kursseista? Kysy lisää sähköpostitse jaakko.viljakainen@kvalitest.com tai puh. 040 964 2042.

Venymäliuska

Mittausepävarmuuden määrittäminen ja laskenta

Onko sinulla tiedossa todellinen mittausepävarmuus? Haluatko tietää, mistä mittausepävarmuus syntyy ja oppia, miten se määritellään? Tilaa napakka kolmen tunnin koulutus!

Tarjoamme koulutusta mittausepävarmuuden määrittämiseen ja laskentaan. Koulutuksessa käydään läpi mistä mittausepävarmuus syntyy, miksi mikä tahansa mittaus- tai testitulos on lähestulkoon hyödytön, jos mittausepävarmuus ei ole tiedossa ja tärkeimpämä, mitä eri menetelmiä mittausepävarmuuden määrittämiseen ja laskentaan on.

Tarjoamme Mittausepävarmuuden määrittäminen ja laskenta -koulutuksen (3 h) asiakkaiden tiloissa matkakustannusten hinnalla kesäkuuhun 2020 asti!

Milloin lisätään teidän testaus- ja mittaushenkilöstönne ymmärrystä mittausepävarmuudesta? Ota yhteyttä ja katsotaan sopiva ajankohta vierailulle luonanne! marko.laurikainen@kvalitest.com tai puh. 040 769 1137.

Kvalitestin kenttähuolto ja kalibrointi

Test Center

Test Centerissämme asiakkaamme pääsevät tutustumaan monipuoliseen testaus- ja mittauslaitetarjontaamme. Voimme yhdessä räätälöidä asiakkaalle sopivan testauslaitekokonaisuuden sekä tehdä esitestit sopivimman ratkaisun varmentamiseksi.

Test Center mahdollistaa myös hands on -koulutukset laitteillamme. Akuuteissa tapauksissa Test Centerin tarjonta on käytettävissä asiakkaan testauskapasiteetin tueksi. Test Centerin ovet ovat avoinna asiakkaillemme päivittäin.

Test Centerin laitetarjonta elää jatkuvasti, ja tällä hetkellä tarjolla mm.

  • Olosuhdetestaus, lämpötila-alue -75°C … +180°C, kosteus 10-98 %. Laitteista lisää (pdf) »
  • Veto-, taivutus- sekä puristustestaus 1kN
  • Tärinätestaus 10kN
  • Dynaamiset mittaukset. Lue lisää »
  • Suurnopeuskamera (AOS L-VIT2500)
  • Pudotustesteri (KvaliDrop 200)

Kysy lisää testauskapasiteetin vuokrauspalvelustamme: marko.laurikainen@kvalitest.com tai puh. 040 769 1137.

Voit myös ottaa yhteyttä kätevästi tämän lomakkeen avulla: