rockwell-kovuusmittari

Rockwell-kovuusmittarit

Cisam-Ernst:n AT250 on puoliautomaattinen Rockwell-kovuusmittari jonka testikuormat vaihtelevat välillä 60 – 187,5 kgf  Rockwell-suorituksessa ja 10 – 45 kgf Super-Rockwell -suorituksessa.

AT250 Rockwell-kovuusmittari on suunniteltu ratkaisuksi kovuustestauksen erilaisiin vaatimuksiin, erityisesti koekappaleen erilaisiin lämpökäsittelyihin, muotoon ja mittoihin sekä koeprosessin sertifiointitarpeeseen liittyen.

AT250 Rockwell-kovuusmittarilla suoritetaan yhdellä vivun vedolla koko testisykli, sekä esikuormitus että pääkuormitus ja testitulokset esitetään alle kahdessa sekunnissa.

Vaikean muotoiset ja ulkonevat osat voidaan kiinnittää lujasti ilman tukia tai työkaluja ja vaikuttamatta testituloksiin.

Lisätietoja Cisam-Ernstin AT250 Rockwell-kovuusmittarista täällä »


AT250 Rockwell-kovuusmittariin voi myös valita erikokoisia runkoja riippuen testaustarpeista, joka edelleen lisää kovuusmittarin monipuolisuutta. Lisätietoja eri rungoista täällä »

rockwell-kovuusmittari


AT250 Rockwell-kovuusmittarin saa myös automaattisena ja malli on silloin AT350. Lisätietoja AT350 automaattisesta Rockwell-kovuusmittarista täällä »


Haluatko lisätietoja Rockwell-kovuusmittareistamma?

Soita meille puh. 020 730 6070 tai lähetä lomake!