metallografia katkaisulaitteet muovituslaitteet hiontalaitteet kiillotuslaitteet

Näytteiden hionta- ja kiillotus

Metallografisen näytteen valmistusprosessin viimeinen olennainen ja ratkaiseva vaihe on kiillotus. Periaate on yksinkertainen, jokainen vaihe käyttää hienompaa hiomamateriaalia kuin edellinen. Tavoitteena on saavuttaa erittäin heijastava tasainen pinta ja poistaa naarmuja ja vikoja, jotka häiritsisivät metallografisten tarkastusten, kuten mikroskooppisen analyysin, kovuustestin, mikrorakenteiden tai mittatarkastusten, lopputulosten analysointia.

Jotta tiedät, mikä kiillotuskone on sopiva, sinun tulee huomioida ja analysoida tarpeesi ja tavoitteesi. Hionnasta superviimeistelyyn, yksittäis- tai massatuotantonäytteiden kiillotuksesta on monia mahdollisuuksia. Manuaaliset tai automaattiset kiillotuskoneet, yksi- tai kaksoisasemat, keskus- tai yksittäispaine, tärinä, elektrolyyttinen tai kannettava kiillotus… PRESI tarjoaa laajan valikoiman tehokkaita kiillotuskoneita, jotka täyttävät kaikki odotukset satunnaisista tarpeista säännölliseen käyttöön, jotka vaativat nopeutta ja maksimaalinen toistettavuus.

Voit tutustua PRESI:n hionta- ja kiillotuslaitteisiin sekä näiden lisävarusteisiin ja tarvikkeisiin PRESI:n kotisivuilla »


Tässä uuden Mecatech-sarjan hionta- ja kiillotuslaitteiden esittelyvideo:


Haluatko lisätietoja?

Soita meille puh. 020 730 6070 tai lähetä lomake!