kovuusmittaus

Rockwell

Kenties markkinoiden parhaat kovuusmittarit

Ernst kovuusmittarit ovat hinta-laatusuhteeltaan todennäköisesti markkinoiden parhaita mittareita. Näillä onnistuvat päivittäiset laadunvalvonnanmittaukset käsimittauksista täysautomaattisiin mittauksiin (järjestelmä asiakkaan vastuulla).

Ernstin mittareiden yksi merkittävä ominaisuus on, että niiden rungossa on poikkeuksetta tilaa jopa keskisuurten kappaleiden kovuuden mittaamiseen; tämä on ominaisuus, joka monella merkillä on saatavilla vain lisähinnalla.

Ernstillä on myös tarjolla monia käsimittareita, joilla vaikeiden paikkojen tai kappaleen koosta johtuvien hankaluuksien vuoksi mittaaminen on helppoa ja tarkkaa.

Olemme FINAS-akkreditointipalvelun akkreditoima kalibrointilaboratorio K063, akkreditointivaatimus SFS-EN ISO/IEC 17025, lisätietoa täällä >


Käsimittareita:

Ernst käsimittari


Ernst E-Handy

Ernst E-Handy on Ernstin uusin käsimittari, jonka mittaustuloksen voi halutessaan lukea älypuhelimen näytöltä. Nopea ja tarkka sekä pitkällä ja ohuella mittauspäällä varustettu mittari soveltuu erityisesti vaihderattaiden tai hammaspyörien kovuuksien mittaamiseen.

Ernst E-Handy


Ernst E-Dynatest

Ernst E-Dynatest on kannattavan mittarin ja pöytämittarin hybridi, johon on yhdistetty molempien hyvät puolet. Laite käyttää normaalia suurempaa mittausvoimaa ja soveltuu näin monipuolisimpiin mittauksiin, kun mitattava kappale on niin suuri, että sen siirto on vaikeaa tai mahdotonta.

Ernst NR3D

Ernst NR3D, jos mittauksia ei ole hkä ihan päivittäin, mutta monesti viikossa. Mittaa useimmat Rockwellin kovuudet.

Ernst NR3D


Ernst AT130

Ernst AT130, jos mittauksia on päivittäin, ja haluaa hinta-laatusuhteeltaan erinomaisen mittarin. AT130 on käsikäyttöinen digitaalinäytöllä varustettu mittari useimpien Rockwell-asteikon kovuuksien mittaamiseen.

Ernst AT130

 


Ernst AT350

Ernst AT350 on mallisarjan huippulaite täysautomaattisella mittausprotokollalla ja digitaalisella näytöllä. Täysautomaattikäyttö varmistaa mittaustuloksen ja monesti nopeuttaa mittaamista, jos mitataan isoja sarjoja. Laite sisältää muistin, johon tulokset halutessa tallentuvat ja jotka voidaan mittauksen jälkeen sarjana hakea tietokoneella USB- tai Ethernetväyläyhteydellä.

Ernst AT350


Ernst Omnitest

Ernst Omnitest on valmistajan mallien kuningas, jolla mittaa Rockwellin lisäksi myös Brinellin ja Vickerssin kovuudet. Laite sisältää sisäisen kiinteän optiikan ja mittausohjelmiston ja helppokäyttöisen käyttöliittymän. Omnitest on suunniteltu laadunvalvonta ja R & D laboratorioiden käyttöön ja sen ominaisuudet vastaavat tätä käyttötarkoitusta. Testivoimat 1-250 kg.

Ernst Omnitest


Haluatko lisätietoja?

Soita meille puh. 020 730 6070 tai lähetä lomake!