Kvalitest Industrial

Blogi

Kvalitest laatikot pakkaustestaus ja tärinätestaus

Tuotteet ja rakenteet altistuvat tärinälle elinkaarensa aikana. Miten säilyttää niiden toimintakyky?

I 20.08.2020 I Tärinätestaus. Tuotteet ja tuotteiden rakenteet altistuvat tärinälle eli toistuville shokeille elinkaarensa aikana. Useasti jo heti elinkaarensa ensi metreillä, kun tuote kuljetetaan esimerkiksi loppuasiakkaalle tehtaalta.

Lämykisa JYP_Kvalitest

Laukaisukisa: Liigapelaaja vs. myynti-insinööri

I 25.03.2020 I Nykypäivän huippu-urheilussa urheilijoiden harjoittelu pohjautuu vahvasti testaus- ja mittaustuloksiin. Niin myös jääkiekon paikallisessa Liigassa, jossa jopa runkosarjan aikaista yksittäisen pelaajan suorituskykyä seurataan ja rasitusta optimoidaan mittaamalla monia eri asioita.

Onko aika kalibroida testilaitteenne?

Testaus- ja mittaustoiminnan tarkkuus ja epävarmuuskerroin – tiedätkö omasi?

I 10.03.2020 I Jokaisella mitattaustoiminnolla ja testaustuloksella on epävarmuuskerroin. Yksikään tulos ei ole absoluuttisesti sitä, mitä laitteen näytöllä lukee tai ohjelmistoon on tallentunut. Se, kuinka monta desimaalia yksittäisessä mittaustuloksessa on, ei takaa tuloksen todellista tarkkuutta lainkaan.

JAMK vetokone

JAMK: Kustannustehokkuutta materiaalintestauspalveluihin nopeammalla väsytystesterillä

I 16.10.2019 I Kvalitest oli mahdollistamassa yhden Pohjoismaiden suurimman elektromekaanisen resonanssiväsytystesterin hankintaa Jyväskylän Ammattikorkeakoulun soveltavan tutkimuksen huippuyksikköön, CAMS-keskukseen (Center of Applied Materials Science).

Materiaalintestaus

Mitä on materiaalintestaus?

I 27.08.2019 I  Materiaalinkoestus/materiaalintestaus/materiaalitestaus on vakiintunut menetelmä, jota käytetään määrittämään raaka-aineiden ja komponenttien fyysiset ja mekaaniset ominaisuudet. Materiaalitestausta voidaan tehdä monenlaisille kohteille aina hiuskarvasta teräkseen ja komposiitista aamiaismuroihin.

%d bloggaajaa tykkää tästä: