aineenkoestus

Aineenkoestuskoneiden kenttäkalibrointi

Valmistuksen laadun varmistaminen vaatii mittauksia, jotka onnistuvat vain testausvälineillä, joiden tarkkuus ja luotettavuus tunnetaan. Tämä vaatii jäljitettävää ja asiakkaan oman laatujärjestelmän mukaista säännöllistä kalibrointia. Tarjoamme jäljitettävää aineenkoetuskoneiden kalibrointia asiakkaiden luona. Palvelun jäljitettävyys on kansallisiin mittanormaaleihin MIKES:n kautta.

Kvalitestille on tärkeää olla mukana varmistamassa asiakkaan menestystä, ja silloin palvelun riippumattomuus ja puolueettomuus on keskeinen asia. Meillä kalibrointi on palvelu, jota ei liitetä muihin palveluihin, eikä sen tulos riipu mistään muusta kuin koneen tarkkuudesta. Meiltä ostettuun kalibrointiin voitte luottaa.

Tämä kaikki varmistuu, kun kalibroijalla on yli vuosikymmenen kokemus aineenkoetuskoneitten kalibroinnista asiakkaiden luona, sekä yrityksen johto, joka ohjaa palveluja puolueettomasti. Joten oli aineenkoetuskoneenne vanha tai uusi, manuaalinen tai automaattinen, voitte luottaa, että meiltä saa koneelle asianmukaisen kalibroinnin.

Palvelut:

  • Aineenkoetuskoneet sekä vetovoimalla että puristusvoimalla 0,1 N – 1000 kN
  • Myös irtoanturit ja muut voimaa mittaavat laitteet onnistuvat
  • Sekä kiinteät että irtonaiset extensometrit, eli hienovenymäanturit alueelle 0,02–100 mm
  • Kovuusmittari yleisimmille kovuusalueille Vickers-, Brinell, ja Rockwell-menetelmillä
  • Charpy-iskuvasarat epäsuoralla menetelmällä (vuosittainen tarkastus)

Kysy lisää kalibroinnin palveluistamme:
Jari Lindgren
puh. 0400 197 484, email: jari.lindgren(at)kvalitest.com

Voit myös ottaa yhteyttä kätevästi tämän lomakkeen avulla: